Filtruj terminy

Otmuchów

lek. dent. Małgorzata Ignerska

Jagiełły 40/12
48-385 Otmuchów

Pani Doktor to w 100% profesjonalista i specjalista w swojej dziedzinie. Potrafi zadbać o pacjenta ze starannością o najmniejsze szczegóły. Dba o komfort oraz bezpieczeństwo pacjenta. Tłumaczy każdy etap, oraz różne możliwości leczenia. Tego oczekuje się od lekarza - fachowej opieki. Pani doktor podchodzi do każdego przypadku indywidualnie, z sercem oraz zaangażowaniem. Polecam serdecznie korzystanie z usług :)

lekarz Piotr Plizga

ul.Sienkiewicza
48-385 Otmuchów

Szczerze polecam. Bardzo kompetentny lekarz. Świetne podejście do małego pacjenta. Pan doktor uważnie nas wysłuchał i dokładnie zbadał synka. Z pewnością nie traktuje pacjenta przedmiotowo. Cechuje go empatia. A wizyta przebiegła w miłej atmosferze. Moim zdaniem najlepszy pediatra w okolicy.

lek. dent. Beata Budzińska

Rynek 39a
48-385 Otmuchów

Pelna profeska. Zyczliwy I pomocny personel. Od pierwszego dnia czulam sie zaopiekowana. Pan Dariusz profesjonalny w swoim fachu. Goraco polecam!!
Opinia dodana przez: Dorota
Pan Doktor leczy nasze dzieci w tym od 5 lat córkę z niedoborami odporności, która nie ujawnia infekcji bakteryjnych w crp. Dzięki Panu Doktorowi została postawiona córce diagnoza oraz wprowadzone zostało leczenie. Z czystym sercem mogę polecić Pana Doktora każdemu dziecku za jego podejście, serdeczność, ciepło, zaangażowanie ale również rodzicom że względu na jego kompetencje, poczucie w gabinecie, że nie ma głupich pytań, tłumaczenia, poświęcony czas i troskę maluchom. Wiedza …

lekarz Anna Gabriel

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "OMEGA" Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością
ul. Krakowska 17
48-395 Otmuchów