Zaufanie do kompetencji | 4,2 |
Poświęcony czas | 4,2 |
Kompleksowość podejścia | 3,4 |
Godny polecenia | 4,2 |
Godny polecenia | 5,0 |
Wysokiej klasy specjalista w zakresie diagnozowania zmian nowotworowych. Perfekcyjnie, całkowicie bezboleśnie wykonuje biopsje gruboigłowe VAB. Znakomity lekarz z powołania i do tego psycholog z doskonałym podejściem do pacjenta. Z uwagą wysłucha historii choroby. Jest bardzo empatyczny i zaangażowany w swoją pracę. Opierając się na własnym doświadczeniu, zgadzam się z przedmówcą, że naprawdę warto trafić na Pana Doktora w Ośrodku Profilaktyki i Epidemiologii Nowotworów w Poznaniu, ponieważ można wtedy mieć całkowitą pewność, że diagnoza będzie w stu procentach trafna. Tacy lekarze jak Pan Doktor Paweł Gajdzis to prawdziwe skarby w polskiej służbie zdrowia. Bardzo dziękuję za pomoc w onkologicznej sprawie.
WięcejMniejZaufanie do kompetencji | 5,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Profesjonalny, wnikliwy radiolog, który sprawnie wykrył zmianę w przyśrodkowej gałęzi przewodu mlekowego piersi, dającą o sobie znać długotrwałym wyciekiem, a którą wcześniej nie wykryło dwóch innych radiologów w badaniach USG. Lekarz dokładnie i konkretnie wyjaśnił zmiany w diagnostyce obrazowej. Jasno określił dalszy kierunek leczenia. Szczerze polecam.
Kompleksowość podejścia | 1,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
OPEN POZNAŃ Zaangazowany, miły. Uwazam ze wykonuje swoją pracę jak umie najlepiej. Odpowiada na pytania jasno i rzeczowo. Bylam na usg chyba drugi raz u niego i to on skierowal mnie na biopsję, bardzo dokladnie analizując obraz mmg. Być może usunięto mi podczas biopsji coś co moglo by dużo gorzej rokować w przyszłości. Jestem zadowolona 😊 Pozdrawiam serdecznie
OPEN POZNAŃ
Jestem zadowolona 😊
Pozdrawiam serdecznie
Godny polecenia | 5,0 |
Lekarz kompetentny, uprzejmy, profesjonalny. Jest zaangażowany w swoją pracę i wykonuje ja bardzo dobrze. Komunikatywnie wyjaśnia stan pacjenta podczas badań. Warto na Niego trafić w OPEN. Polecam!
Zaufanie do kompetencji | 1,0 |
Tłumaczenie choroby i leczenia | 1,0 |
Poświęcony czas | 1,0 |
Kompleksowość podejścia | 1,0 |
Godny polecenia | 1,0 |
Jeżeli UM w Poznaniu szkoli lekarzy którzy bez zdejmowania opatrunku potrafią stwierdzić, że z ropiejącą raną jest wszystko ok (sic.) to kłaniam się nisko i życze dalszych sukcesów. Miło byłoby gdyby ta wiedza przechodziła telepatycznie na pacjentów by Ci mogli bez szukania w internecie dowiedzieć się jak stosować leki...
Usługa | Cena (zł) |
---|