lekarz Elżbieta Żur-Jagusiak

Alergolog, Pediatra

ulica Skłodowskiej Curie Marii 14/5
15-097 Białystok

Nie polecam. Wyjątkowo arogancka osoba i mało kompetentna. Nie ma podejścia do dzieci, które poprostu się jej boją.

lekarz Katarzyna, Kalarus

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ośrodek Diagnostyki, Rehabilitacji i Profilaktyki Kardiologicznej "CORVITA" Spółka Jawna Grzegorz Gałuszka, Rafa
ulica Jana III Sobieskiego 89/50
43-300 Bielsko-Biała

Nie polecam tej Pani Doktor ponieważ bagatelizuje rodzica, nie zleca badań i stawia złe diagnozy. Pani doktor wmawiała mi, że syn ma alergia na bmk a była to nietolerancja laktozy. Zleciła jedynie badanie kału raz- kiedy syn miał krew w kupie z powodu infekcji wirusowej. Wydałam setki złotych na badania dziecka które należały mi się na NFZ. Zbagatelizowała to że zgłaszałam, że syn dużo dyszy/sapie po konsultacji z innym lekarzem …

lekarz Bogdan Żychowicz

ulica Racławicka 1/2
32-200 Miechów

Lekarz jak przyjmuje w Szpitalu w Miechowie obrażony na cały świat ! Pracuje za karę - przy tym nie uprzejmy , opryskliwy. Stosunek zmienia się jak idzie się prywatnie wtedy miły - nie polecam , kompetencje i diagnozy pozostawiają wiele do życzenia.

lekarz Jadwiga Kamińska-Nowak

Korycińska 32a
97-570 Przedbórz

Pani doktor nie chce wypisać skierowań na badania w całości i każe sobie je zrobić prywatnie mimo stwierdzonej choroby nie ma podejścia do pacjentów i to nie zdarzyło mi się pierwszy raz. Radze omijać szerokim łukiem gabinety z tą Panią doktor
Opinia dodana przez: Paulina

lekarz Alicja Witkiewicz-Kink

Andersa 2A
11-200 Bartoszyce

Okropna baba! U wszystkich dzieci rozpoznaje wzmożone napięcie mięśniowe.Spotykam rożnych rodziców i każde dziecko było u niej leczone !to absurd a na dodatek nie ma prawa leczyć ta metoda gdyż nie ma odpowiednich kwalifikacji !zglosilam to dyrektorowi szpitala !!
Opinia dodana przez: Ala

lekarz Alina Korotko

Bandurskiego 37
05-270 Marki

Proszę omijać gabinet szerokim łukiem. Pani "doktor" jest bardzo nieuprzejma i wyzywa pacjenta, nawet go nie przyjmując...
Opinia dodana przez: Lender

dr n. med. Katarzyna Korzeniowska

Pediatra, Stomatolog

Prywatny Gabinet Stomatologiczny
18-300 Zambrów

Pani bardzo nieuprzejma, mało uwagi poświęca pacjentowi. Zdecydowanie nie polecam !
Opinia dodana przez: Roman

lekarz Beata Jaros

32-800 Brzesko

Karygodna postawa "pani doktor"!!!! Zadzwoniłam do niej na numer prywatny znaleziony w internecie, poleciła mi ją sąsiadka. Córeczka bardzo kaszle ma gorączkę jest osłabiona i bardzo zależało mi na wizycie prywatnej. Po odebraniu przez nią telefonu zostałam po prostu OLANA- nie wysłuchała mnie nawet do końca tylko powiedziała że się śpieszy i nie będzie ze mną rozmawiać bo idzie na urlop!!!!!! Jak można się tak zachować?! Nawet nie zapytała czy …

lekarz Paulina Sobkowiak

Alergolog, Pediatra

Bardzo słaba lekarka. Jak na wykształconą Panią doktor (po doktoracie) wrażliwość jaką powinna się charakteryzować lekarz w podejściu do pacjenta poniżej krytyki.

lekarz Lesław Syczewski

Gastrolog, Pediatra

ulica Wysoka 12
26-600 Radom

Zbył objawy o których opowiedziałam. Powiedział, że pewnie sobie zebra obiłam, a ból jest dalej i sobie go nie wymyśliłam.

lekarz Jarosław Kwiecień

Gastrolog, Pediatra

Centrum Medyczne TOMMED II Sp. z o.o.
ulica Fredry 22

czlowiek ktory na pierwszy rzut oka wydaje sie specjalista w swojej dziedznie, aczkolwiek z relacji innych jak i swojej moge z czystym sumieniem ostrzec wszystkim potencjalnych pacjentow,jest to lekarz ktory nie posiada podstawowej wiedzy medycznej,złośliwy i arogancki w obyciu,pozostawia rowniez duzo do zyczenia jezeli chodzi o samo podejscie do dzieci,taki Ktos powinien pracowac z BARANAMI ale napewno nie z dziećmi
Opinia dodana przez: karolina

lekarz Małgorzata Jarząbkowska

Endokrynolog, Pediatra

Nowa 1B/4
66-400 Gorzów Wielkopolski

Nie polecam. Chodzilam okolo roku prywatnie, stracilam mase kasy na prywatne badania a pani doktor nawet karty pacjenta nie zalozyla i kazda wizyta zaczynala sie streszczeniami poprzednich wizyt. Lekarka wiecznie znudzona i zmeczona, Nie nawiazuje nawet kontaktu wzrokowego z pacjentem. Poza tym wystawia bledne diagnozy a potem twierdzila ze to MOJA WINA bo zle opisalam chorobe. zenada. Nie polecam a wrecz radze omijac szerokim lukiem.
Opinia dodana przez: alicja

lekarz Marzena Kapała-Ciach

ulica Spółdzielcza 22C
73-110 Stargard Szczeciński

niezbyt sympatyczna, nie przyjmuje pacjentow w potrzebie, zapisuje dziwne leki ktore bardziej szkodza niz pomagaja przynajmniej w moim przypadku
Opinia dodana przez: p

lekarz Beata Szczęsna

Brzyskorzystewko 21/6
88-400 Żnin

Nie polecam pani Beaty Szczęsnej. Nie ma czasu lub nie jest douczona. Nic nigdy nie wie, interesuje sie wszystkim tylko nie pacjentem. Nadaje sie tylko do tego zeby wyslac ludzi na drugi swiat.

lekarz Lidia Zuber-Fabia

Szpital Pediatryczny
ul. Sobieskiego 83
43-300 Bielsko-Biała

Bardzo nie uprzejma Pani doktor,nie wiem jak na wizytach prywatnych ale na oddziale w szpitalu naprawde nie polecam.
WYSŁUCHAŁA ZAPALENIE PŁUC KTÓREGO NIE BYŁO :D Córka była zapisana na szczepienie. Pani z przedrostkiem dr osłuchiwała bardzo długo może musiała być pewna swojej "trafnej diagnozy". Pyta czy dziecko na pewno jest zdrowe z takim przekąsem i podejrzaną miną. Odpowiadam że tak. Jej diagnoza - dziecko ma zapalenie płuc. Dała skierowanie na RTG płuc i mówi no będę w szoku jak na RTG nic nie wyjdzie. Patrzcie Państwo RTG było …
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Krystyna Kańska

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. J. Gromkowskiego
ulica Koszarowa 5

Tragedia nie polecam. Mentalność jak z PRLu nieuprzejma, nielicząca się ze zdaniem rodziców próbowała na siłe wcisnąć szczepienia 6 w 1 chociaż tysiąc razy podkreślaliśmy, że chcemy zaszczepić innymi szczepionkami do czego mamy pełne prawo jako pacjenci. Musieliśmy się wykłócać aż w końcu wyszliśmy z przychodni.
Opinia dodana przez: Jan

lekarz Wioletta Jedynasta-Kozłowska

ulica Niedźwiedzia 69/110
15-531 Białystok

Bardzo słabe podejście do pacjenta. Bardzo nieuprzejma. Widać, że chodzi tylko o kasę a nie pomaganie ludziom w potrzebie

lekarz Dorota Olejniczak

Pediatra, Pulmonolog

Gabinety lekarzy rodzinnych
al. Piłsudskiego 155 (NZOZ)

Nie polecam dr. D. Olejniczak, niemiła, niesympatyczna i wyniosła, już przy pierwszej wizycie miałam bardzo mieszane uczucia. Dzisiaj była moja druga wizyta na którą się spóźniłam 10 min w ramach opieki prywatnej. Spóźnienie było w pewnej części spowodowane oczekiwaniem w rejestracji. Na wizytę czekałam 2 tygodnie i wyszłam wcześniej z pracy. Przede mną weszła osoba, która była umówiona po mnie i była w gabinecie 35 minut, chociaż na pacjenta jest …
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Jolanta Jaskulska-Borowska

Lekarz rodzinny, Pediatra

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne "OMEGA " Sp. z o.o.
ulica Jasna 13
09-400 Płock

Odbyłam z dzieckiem wizytę u tej Pani doktor jeśli tak to można nazwać. Od samego wejścia Pani nie uprzejma ,arogancka i strasznie ważna .Przyszłam z bolącym brzuszkiem u dziecka i z wynikami krwi które chciałam skonsultować ,po czym Pani miała pretensje czemu nie poszłam do lekarza który skierował synka na badanie krwi . Z wielkim problemem i nie wiedzą nie umiala udzielic odpowiedzi co oznaczaja poszczegolne nazwy w morfologii krwi …
Opinia dodana przez: Ewelina