Piaseczno
Osoba, bo trudno tę kobietę nazwać lekarzem, przeszła sama siebie, zaczęła od obwiniania mnie za złe wyniki badań, wmawiania że na pewno jem/piję rzeczy których nie używam, kolejno zaczęła mnie straszyć, że będę mieć udar, potem kiedy powiedziałam, że taki styl komunikacji mi nie odpowiada bo nie jestem dzieckiem, żeby na mnie krzyczeć, powiedziała że mam problemy psychiczne ?! i mam wyjść, tym samym wyrzucając mnie z gabinety, przy otwartych ...
Piaseczno
A ja jestem bardzo zadowolona z wizyty u pani doktor. Cierpliwie zadawała pytania, poszukując wraz ze mną przyczyny niepokojących mnie objawów. Zbadała i obejrzała wszystko, co się dało.Była bardzo dociekliwa, a przy tym bardzo życzliwa i sympatyczna. Polecam!
Specjalistyczne Centrum Medyczne LacusMed
Rzeszowska 1A
Polecam gorąco, duże zaangażowanie w sprawę, bardzo dobre wyjaśnienie każdej rzeczy, bardzo miła Pani.
Centrum Medyczne CMP Białołęka
Berensona 11
Białołęka, Warszawa
NZOZ Lekarz Rodzinny
Ul. Towarowa 1
Kraśnik
Specjalistyczne Centrum Medyczne LacusMed
Rzeszowska 1A
Super podejście do dziecka! Moja córka zawsze płakała jak tylko wchodziłyśmy do przychodni, a tym razem Pani doktor tak ja zagadała, aby nie było problemu zbadać ja od a do z. Na pewno wrócimy.
NZOZ Lekarz Rodzinny
Ul. Towarowa 1