lekarz Monika Tomaszewskalekarz Monika Tomaszewska - zdjęcie profilowe

lekarz Monika Tomaszewska

Endokrynolog, Pediatra, Specjalista USG

Leczymy córkę u Pani doktor już ok. 8lat. Dzięki Pani doktor dowiedzieliśmy się, że córka ma rzadką chorobę. Pani doktor nigdy nas nie zostawiła bez odpowiedzi na nurtujące pytania, przebadała córkę dogłębnie. Poprowadziła nas w sposób, jak nigdy dotąd żaden lekarz. Dociekliwość i duże doświadczenie Pani doktor doprowadziło do ustawienia odpowiedniego leczenia, co nie było łatwe. Jestem jej bardzo wdzięczna za wszystko co zrobiła dla mojej córki i za to co w dalszym ciągu robi.

Lekarz z powołania, z bardzo dużą wiedzą i podejściem indywidualnym do pacjenta. Polecam Panią doktor każdemu.

Polecam Panią doktor każdemu.

Jeździłam z synem kilka lat do Pani doktor w Dziekanowie Lesnym,cudowna i miła kobieta a przede wszystkim super lekarz.