Super człowiek, super lekarz, spokojny, uczciwy, wszystko wyjaśnia bez pośpiechu. Jestem zadowolony z wizyty.
Uważam że to najlepszy pediatra w Strzelach Opolskich :-)) doktor już parę razy nam naprawdę pomogł i doradził. Ma też fajne podejście do dzieci, potrafi ich zagadać żeby były jednak ciszej i nie „przeszkadzały”. Ma sprzęt do całkowitego zbadania dzieciaczka i zbada go na pewno od A do Z oraz wysłucha rodzica.
Jest to pan doktor z powołania i z misją , my bardzo polecamy. Doktor jest kąkretny ale i bardzo wyrozumiały dla rodzica… przedewszystkim nie zostawia go samego sobie tylko pokieruje dokładnie co ma robić ten rodzic dalej i jakie badania ma mieć zrobione aby mieć komplet diagnostyki
5 gwiazdek to za mało!!!! lekarz z super podejściem do dziecka!! Obsługa jest przemiła i atmosfera tak samo. Dziecko nawet nie poczuło zakłucia podczas pobierani krwi, wspaniała pani pielęgniarka
Dobry lekarz, mi pomógł bardzo, polecam byłem na 3 wizytach i póki co mam spokój. Jeśli szukacie dobrego alergologa, to zdecydowanie polecam!
Doktor Mijas to człowiek o naprawdę wielkim sercu. Nasze dziecko zostało przyjęte dużo szybciej po prośbie, gdyż niestety terminy do Doktora sa dosyć odległe, ale teraz już wiemy dlaczego. Antosia miała zrobiony cały panel alergii w szpitalu u dr Mijasa co pozwoliło ją dobrze zdiagnozować. Zawsze moglismy liczyć na pomoc i wparcie po wizycie.
Wspaniały człowiek i lekarz, wszystko super wyjaśnione na wizycie na której i tak dr Mijas poświęcił nam więcej czasu niż trzeba było. Odpowiedział na wszystkie moje pytania. Bardzo dziękuję Panie Doktorze. Z całego serca polecam. Dodam jeszcze, że do doktora mamy ponad 100 km do zrobienia w jedną stronę.
Pan doktor Mijas to cudowny specjalista. Bezinteresownie poświęcił swój czas aby oddzwonić do Męża, który poprosił o pomoc w zdiagnozowaniu naszej córki. Pełen empatii, jego diagnoza była trafna. Polecam Pana Doktora w 100 procentach. Aby połowa lekarzy była w Polsce tak empatyczna i wykształcona świat byłby lepszy Dziękujemy
Dziękujemy
Polecam!! doktor jest nie tylko wspaniałym alergologiem, ale też świetnym pediatrą. Wyprowadził mi 4 letnią córkę z astmy i AZS! zawsze można liczyć na kontakt z doktorem poprzez telefon czy sms.
Pan doktor - nie ma słów aby opisać Pana doktora. Najlepszy alergolog na świecie którego poznałam a miałam okazje poznać Ich naprawdę wielu. Mieszkam od Pana doktora 150 km a potrafi pomóż w najgorszych momentach. Po 4 latach chodzenia i jeżdżenia po szpitalach z dzieckiem trafiłam do Pana doktora i od razu postawił diagnozę… wiem co robić, jak się zachować jak z synem dzieje się coś nie tak, a w razie wątpliwości wiem, ze jak napisze to Pan doktor pomimo swoich obowiązków odpisze, doradzi, pomoże. Dziękuje Panie doktorze!! Naprawde Człowiek na odpowiednim stanowisku !!!