Możliwa rejestracja wizyt on-line na stronie www.endokrynologiadzieciecakielce.pl
Diagnostyka i leczenie zaburzeń hormonalnych u dzieci i młodzieży
Jestem lekarzem specjalistą w zakresie endokrynologii …
Diagnostyka i leczenie zaburzeń hormonalnych u dzieci i młodzieży
Jestem lekarzem specjalistą w zakresie endokrynologii i pediatrii. Ukończyłam Wydział Lekarski Akademii Medycznej w Krakowie. Doświadczenie zawodowe zdobywałam w Wojewódzkim Specjalistycznym Szpitalu Dziecięcym w Kielcach w III Oddziale Chorób Dziecięcych (Endokrynologiczno-Diabetologicznym) oraz w Poradni Endokrynologii i Diabetologii Dziecięcej.
Szkolenie specjalizacyjne z endokrynologii odbyłam głównie w Klinice Endokrynologii Świętokrzyskiego Centrum Onkologii w Kielcach. Po połączeniu Szpitala Dziecięcego z Wojewódzkim Szpitalem Zespolonym pełniłam funkcję Z-cy Kierownika III Oddziału Chorób Dziecięcych (Endokrynologiczno-Diabetologicznego) II Kliniki Pediatrii.
Od 2012 roku prowadzę prywatny gabinet lekarski udzielając porad dzieciom i młodzieży z zakresu endokrynologii i diabetologii dziecięcej. Jestem członkiem Polskiego Towarzystwa Endokrynologii i Diabetologii Dziecięcej oraz Polskiego Towarzystwa Endokrynologicznego.
Bardzo ciekawa osoba i lekarz. Moje dzieci ją uwielbiają i też dzięki temu łatwiej i bez marudzenia chodzą do lekarza.
Kompleksowa i fachowa porada udzielona na podstawie szczegółowego wywiadu, badania, analizy wyników i dodatkowego usg zleconego przez p. doktor. Mój syn został zdiagnozowany na pierwszej wizycie. Bez pośpiechu i wyczerpująco. Bardzo dziękujemy!
byłam z dzieckiem prywatnie, bo do Poradni Endokrynologicznej dla dzieci duże kolejki. Wizyta niezbyt długa, ale wytłumaczone wszystko co trzeba. Widać wiedzę i doświadczenie. Pani doktor ma dużo cierpliwości dla dzieci, co nie u wszystkich pediatrów się spotyka. Zaplanowała badania, wyjasniła jakie i po co. Na razie dziecko dostało leki i już widzę efekt. Na pewno zgłoszę się na wizytę kontrolną i mogę polecić tę Panią doktor
BYłam pacjentką pani doktor w Poradni Diabetologiczno-Endokrynologicznej w Szpitalu Dziecięcym w Kielcach przez 2 lata , przed ukończeniem 18 roku życia. Zawsze życzliwa, wytłumaczyła co i jak z chorobą, co oznaczają wyniki badań, co trzeba robić by było lepiej. Zdecydowanie polecam!!
|---|---|
| Pierwsza wizyta | 250 |