ulica Reymonta 21B
Biała Podlaska
Bardzo dobry lekarz i bardzo dobry człowiek. Pani doktor jest skromna , miła i kompetentna. Polecam
Wojewódzki Szpital Specjalistyczny w Białej Podlaskiej
ul. Terebelska 57-63
Biała Podlaska
Przyjmowała nas na sorze. A raczej badała naszego synia. Genialna kobieta. Z podejściem do malucha i na prawdę cierpliwa w stosunku do rodziców. Na spokojnie wszystko wytlumaczyla i widać kobieta naprawdę ma wiedzę 😁
Armii Krajowej 14
Biała Podlaska
Pani Doktor jest bardzo dobrym specjalistą. Zawsze trafna diagnoza i dobrze dobrane leczenie. Świetne podejście do dzieci, zawsze zainteresowana pacjentem, dociekliwa, miła, uprzejma. W razie wątpliwości kieruje na badania. Polecam bardzo:)
Stacja Pogotowia Ratunkowego Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Białej Podlaskiej
Biała Podlaska
Wg mnie tej pani pediatra i lekarzem nazwać nie można ,wogóle to jakas pomyłka.Pojechalam z dzieckiem na nocna pomoc bo nie mogłam zbić dziecku gorączki nie wyszlam stamtąd z żadną wiedzą dziecko 9miesieczne gorączkowało 39stopni 39.5 ta pani tylko go osluchala,nawet nie zmierzyła temp,nie zajrzała Do uszu nie sprawdziła ciemiączka.temp sprawdziła dopiero gdy zwróciłam jej uwagę ,jej termometr wskazywał o wiele niższa temp niż moje 2 w domu zresztą był …
Biała Podlaska
Niestety Pani doktor brakuje podejścia do pacjenta a tym bardziej do dzieci. Podczas wizyty nie przeprowadziła wywiadu, nie zajrzała do historii, była nieuprzejma i niekompetentna. Odmówiła badania uszu ze względu na płacz dziecka przy podejrzeniu zapalenia. Patrząc na minę i ton Pani doktor niestety płacz dziecka jest raczej nieunikniony. Pierwszy raz wystawiam negatywna opinię lekarzowi ale też pierwszy raz opuściłam gabinet w trakcie badania. Zdecydowanie nie polecam.
ulica Janowska 74A/72
Wojewódzki Szpital Specjalistyczny w Białej Podlaskiej