W moim odczuciu jest to najlepszy dr.neurochirurg w Polsce,przy doktorze człowiek czuje się bezpiecznie, doświadczenie widać u Pana dr.jak tylko przechodzi obok człowieka i kilka zdań wyjaśnia wszystko , nadwyraz skromny człowiek gdzie tak na prawdę powinien w koronie chodzić. Serdecznie pozdrawiam doktora i jeszcze bardziej dziękuję
Cieszę się, że miałem okazję poznać Pana Piotra. Podsumuję jego osobę i umiejętnosci dosłownie w dwóch słowach - Zajebiisty Lekarz... Polecam wszystkim z problemami neurologicznymi.
nie polecam. Po jego operacji niezbędna była następna przeprowadzona przez innego lekarza
jakima cudem oceniamy doktora jako neurologa on ma specjalizację z neurochirurgii / A jeżeli przyjmuje pacjentów jako neurolog ? ...
Spodziewałam się dużo więcej po wizycie u Dr Piotra, niestety nie spełnił moich oczekiwań...
Wyśmienity lekarz!!! Po wielu tułaczkach u innych lekarzy trafiłam do niego (szkoda że nie wcześniej)i poprawnie zdiagnozował chorobę i uratowałózka inwalidzkiego!!! Polecam go wszystkim znajomych jeżeli potrzebują jedo konsultacji:))))
Dr.Bęłdzinski jest lekarzem dzieki któremu chodzeę zajoł się mna tak jak robi to lekarz z powolania Leczę sie juz u Niego osiem lat i nigdy nie odmowil mi konsultacji Operowal moj kregoslop bardzo mu ufam Sfoich przewlekle chorych pacjetow poznaje rowniez poza szpitalem Mogę z pełna odpowiedzialność polecić jego pewne ręce