lekarz Piotr Łukasik

Do Pana doktora Łukasika chodzę już 13 lat. Potrafi wytłumaczyć jak pacjent nie rozumie np co to za choroba itp. Doktor jest bardzo uprzejmy, podchodzi do pacjenta z szacunkiem. Polecam!!

Pan Doktor Łukasik jest jednym z niewielu lekarzy których odwiedzam z WIELKĄ przyjemnością. Od kilku lat zajmuje się moimi oczami i chętnie go wszystkim polecam. Co prawda w kolejce trzeba troszkę poczekać ale to świadczy o ogromnej ilości pacjentów którzy są zadowoleni z usług Pana doktora i chętnie do Niego wracają. POLECAM!