UPRZEJMY!!! RZECZOWY!!! Chyba sobie znów wpakuję coś w rogówkę i lecę do niego! Bo łamie stereotyp "PANA" lekarza. To GOŚĆ! Aż niemożliwe, że tacy są! Mam na niego oko :-).
już dawno u niego nie byłam ale był to jedyny okulista, który w pełni wykazywał się profesjonalizmem z jakim się do tej pory nie spotkałam. Nie bagatelizuje problemów i wykonuje kompleksowe badania. Wiadomo, że jego energiczne usposobienie może być różnie interpretowane. Przy pierwszej wizycie odniosłam wrażenie, że jest bardzo "zabiegany" aczkolwiek w trakcie badania przekonałam się, że nie wpłynie to negatywnie na moje leczenie, bo pomimo tego okazał się bardzo kompetentny.
Same plusy! Najlepszy i najsympatyczniejszy lekarz!
Same plusy! Najlepszy i najsympatyczniejszy lekarz!
Bardzo sympatyczny człowiek o zdecydowanie dużych kompetencjach. Jak na dość zapracowanego lekarza, poświęca wiele uwagi pacjentom. Miły i uprzejmy. Z pewnością warty polecenia.
Bardzo miły, uprzejmy lekarz. Oby takich więcej, aż chce się chorować.
Bardzo miły, uprzejmy lekarz. Oby takich więcej, aż chce się chorować.
zdecydowanie najsympatyczniejszy lekarz z jakim miałam do czynienia; rewelacyjne podejście do pacjenta, miły i uprzejmy; bardzo dziękujemy za pomoc! a.i.m.glo
Jeszcze nigdy nie spotkałam się z tak miłym i rzetelnym podejściem do pacjenta jak przy wizycie u tego lekarza. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, Super! Więcej takich lekarzy!