Pan Doktor operował u mnie skomplikowanego guza mózgu, glejaka. Guz został usunięty w całości, bez żadnych powikłań. Pan Piotr ma ogromną wiedzę, empatię i cierpliwość do pacjenta. W trakcie leczenia czułem się w dobrych rękach, po kilku dniach od operacji byłem już w domu. Dziękuję i z całego serca polecam.
Przeszedłem operację usunięcia guza mózgu. Pan Doktor od początku wykazuje pełne zaangażowanie. Przed operacją szczegółowe wyjaśnienie oraz dodatkowe badania, dzięki czemu można się czuć bezpiecznie. Dzięki pełnemu profesjonalizmowi udało się przejść poważną operację bez uszczerbków mimo, że mogły się pojawić. Również po operacji można liczyć na wsparcie i zainteresowanie doktora.
To chyba jeden z najlepszych lekarzy i neurochirurgów w Polsce. Doktor Stogowski wykonał u mnie skomplikowaną operację usunięcia guza - nerwiak słuchowy. Operacja przebiegła bez komplikacji. Mimo tego, że doktor jest młody, ma ogromną wiedzę i empatię. Udzielił szczegółowych informacji na temat operacji i przebiegu leczenia. Chętnie odpowiadał na wszystkie moje pytania.
Wizyta u Doktora Stogowskiego to zupełnie inny poziom. Szczegółowa rozmowa, analiza wyników badań oraz trafnie postawiona diagnoza. Doktor od razu proponuje konkretne sposoby leczenia, które w moim przypadku okazało się skuteczne. Jestem pod dużym wrażeniem. Bardzo dziękuję i polecam każdemu.
Jestem bardzo wdzięczna Panu Doktorowi. Przed operacją guza czułam duży lęk. Doktor wszystko szczegółowo wytłumaczył. Po operacji przeprowadzonej przez Doktora Stogowskiego czuję się dobrze, wszystko poszło dobrze, guz usunięty następnego dnia już chodziłam. Bardzo polecam! M.K
Najlepszy Doktor, życzliwy, z dużą wiedzą. Problemy z kręgosłupem miałam od lat, przestałam chodzić, nic nie pomagało. Dzień po operacji ból zniknął, siła w nogach wróciła. Bardzo dziękuję i polecam. Pacjentka Elżbieta.
Wizyta w bardzo przyjemnej atmosferze. Fachowa wiedza, podana w zrozumiały sposób. Doktor szybko zdiagnozował problem i wdrożył leczenie. Po kilku dniach od blokady ból zniknął. Bardzo polecam doktora Stogowskiego.
Bardzo dobry doktor. Młody, z dużą wiedzą. Miałam problemy z kręgosłupem szyjnym. Doktor wszystko wytłumaczył. Operował u mnie kręgosłup szyjny. Po operacji ból zniknął. Bardzo polecam.
Świetny lekarz, ogromna wiedza i zaangażowanie. Szczegółowe wyjaśnienia Skuteczne leczenie. Bardzo polecam