447320740
Dmowskiego 30 b
Piotrków Trybunalski
Szanowna Pani Doktor:) Z ogromną radością pragnę Pani podziękować za serce, wnikliwość,niesienie pomocy, szacunek do pacjenta. Moja Mamusia, Marianna Badek, jest Pani doktor ogromnie wdzięczna za wszystko, czego od Pani doświadcza :):):) Życzymy Pani wszystkiego dobrego! Iwona Szmigiel i Marianna Badek Lekarz godny polecenia!!!
Przychodnia Zdrowia Psychicznego
Wojska Polskiego 2
Piotrków Trybunalski
Bardzo dobry lekarz, wystawia bardzo prawdziwe choroby i przepisuje skuteczne leki. Polecam bardzo tego lekarza. Bardzo zna się na tym kim jest pacjent i na co choruje. Jeszcze raz bardzo dobry lekarz.
Przychodnia
Romana Dmowskiego 37
Piotrków Trybunalski
Pani stomatolog jest bardzo miłą, życzliwą osobą z podejściem do dzieci. Leczę u pani doktor zarówno dzieci jak i swoje zęby. Jestem pod wrażeniem jej pracy, gdyż zakładając plombę córci,nawet nie użyła żadnych przeciwbólowych środków. Dziecko nie zapłakało, wszystko wykonane profesjonalnie. Zawsze wszystko pani dentystka tłumaczy, co będzie teraz robić i po co. Dusza nie człowiek. Polecam z całego serca.
Słowackiego 103 m. 15
Piotrków Trybunalski
Rzadko spotyka się takich specjalistów.Kompetentna,życzliwa, serdeczna,uśmiechnięta,kultura osobista na najwyższym poziomie i jeszcze do tego b.atrakcyjna. Jestem bardzo zadowolony z leczenia i juz nie boje sie dentysty.Polecam wizyty u Pani Doktor!
Przychodnia Zdrowia Psychicznego
Wojska Polskiego 2
Piotrków Trybunalski
Bardzo dobry lekarz. Kompleksowo zajmuje się pacjentem. Ma czas, jest cierpliwy. Pomaga w dokładnej diagnozie. Jest dociekliwy. Dziękuję
Piotrków Trybunalski
Lekarz godny polecenia prowadził moja ciążę jak i przy porodzie mnie nie zostawił co skończył mu się dyżur o co bym go nie zapytała wszystko.jasno tlumaczyl
Specjalistyczna Praktyka Lekarska Jolanta Stanisławska
Brzozowa 12
Piotrków Trybunalski
Świetny specjalista, jeśli chodzi o leczenie napadów padaczkowych. Dobre podejście do osób z niepełnosprawnością. Polecam.
Kostromska 64a bl. 2
Piotrków Trybunalski
Super specjalista :-) Cierpliwy, kompetentny, dokładny i delikatny. Omawia z pacjentem plan leczenia. Leczy zęby pod mikroskopem. Profesjonalista w każdym calu. Godny polecenia również w podejściu do dzieci.
Kościelna 13/3
Piotrków Trybunalski
Pan Doktor jest uważny, pracowity, bardzo opanowany, potrafi złagodzić strach pacjenta. Jego wyjaśnienia o stanie badanej osoby są rozbudowane. Wzbudza zaufanie i sympatię.
Piotrków Trybunalski
Moja opinia, po pierwszej wizycie jest następująca: Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu! Marian Bińkowski
Przychodnia Lekarska
Rzemieślnicza 33
Piotrków Trybunalski
Bardzo miła i fachowa pomoc ze strony Pani dietetyk. Stosując się do zaleceń widać efekty, bez suplementów i innych wynalazków.
Sygietyńskiego 5/13
Piotrków Trybunalski
Polecam. Bardzo miły, sympatyczny i kompetentny lekarz. Takich lekarzy szukać ze świecą. Chory w stanie leczenia onkologicznego w gabinecie czuje się jak by przyszedł na rozmowę do przyjaciela . Wszystkiego dobrego dla pana doktora,dużo zdrowia. Pozdrawiam BB
Słowackiego 98 (Medyk)
Piotrków Trybunalski
Doskonała Pani Doktor. Polecam wszystkim , bardzo rzetelnie przeprowadza wywiad i bardzo chce pomóc.
darmed
Słowackiego 144 lok. 49
Piotrków Trybunalski
Trafiłam do pana doktora z polecenia i jak sie okazało była to świetna decyzja. Idąc na wizytę bałam się ,ale już po paru minutach poczułam sie dobrze, pan dr. Paradowski oprócz tego że jest świetnym dentysta i ceni sobie precyzje ,jest przemiłym człowiekiem ,na co bardzo zwracam uwage idac do gabinetu. Udziela odpowiedzi na każde pytanie, tłumaczy i doradza. Śmiało moge stwierdzic ze to dentysta z powołania, zdecydowanie polecam .
NZOZ EURODENT
ul. Franciszka Żwirki 11
Piotrków Trybunalski
Przemiły super wizyta usunięcie 10 sek mega zadowolona .zero bólu bardzo fajny stomatolog pierwszy raz bez stresu poszłam wart polecenia
Kościelna 2a/17
Piotrków Trybunalski
Pani doktor Violetta to wysokiej klasy specjalista dermatolog.Pełny profesjonalizm w podejściu do pacjenta. Serdecznie polecam
Piotrków Trybunalski
Cudowny lekarz. Pełen profesjonalizm i super podejście do pacjenta. Dzięki doktorowi kolano wyleczone :)
Przychodnia Nr 1 - Filia
Słowackiego 5
Piotrków Trybunalski
Kompletnie nie zgadzam sie z ta nieprzychylna opinia o dr Boroniu. mysle , ze nie zasluguje on na to po latach pracy i sercu wlozonemu w swoj zawod. Lecze sie u pana Boronia odkad bylam dzieckiem (ponad 20 lat). Mialam okazje wyprobowac innych i dobrych i zlych dentystow ale z wielkim szacunkiem oddaje najwyzsza note panu Andrzejowi. Profesjonalny, czysty, dba o komfort pacjenta, potrafi wyjasnic rzeczowo proces i cel wykonywanych …