Centrum Rehabilitacji

Kompleksowość leczenia

Dzień dobry, byłam dzisiaj z rana na Rehabilitacji a tu pusto i każą czekać do roku .Nie polecam!! stoi i się patrzy zamiast pomagać starszym na dodatek nikogo nie ma. Jestem sama a one sterczą obserwują i narzekają że stoją nie mają co robić . Taka prawda

Kompleksowość leczenia

Jestem za żeby nie polecać tego oddziału Rehabilitacji . Stoją jak hrabianki i krzywią się na wszystkich są bardzo nie miłe i opryskliwe na Ty do Ciebie się odnoszą żadnego szacunku do starszych . Czas je zmienić, bo dużo ludzi szuka pracy , a nie te stałe trzymają jak za karę.

Kompleksowość leczenia

Witam nie polecam tej placówki ponieważ pracownice zamiast zajmować się tym co powinny stoją plotkują po znajomości wpisują na listę inni pacjenci nie stety ale muszą sobie czekać są one nie miłe źle traktują pacjentów ich zachowanie jest nie adekwatne to tej pracy mam nadzieję że mój komentarz trafi tam gdzie trzeba.

Kompleksowość leczenia

Witam , chciałam Was poinformować , że nie warto fatygować się na szybki termin rehabilitacji. Porażka czeka się ponad pół roku i na dodatek nie odbierają telefonów. Stoją tylko pogaduszki odbywają robią tylko sztuczny tłum i kilometry po obiekcie .Bardzo nie miłe wiecznie nafochane jak by ktoś kazał im tam robić za karę.

Oceń 6 elementów wizyty i wyraź swoją opinię na temat placówki
Przeczytaj poradnik dodawania opinii