Przepraszamy, ale wskazana placówka nie jest już dostępna. Przekierowaliśmy Cię do wyszukiwarki, abyś mógł łatwo znaleźć inną placówkę. Filtruj usługi
Chirurg stomatolog (1)
Chirurg szczękowo twarzowy (1)
Dermatolog (1)
Internista (1)
Kardiolog (1)
Lekarz medycyny pracy (1)
Okulista (1)
Pediatra (1)
Wenerolog (1)
Wizyty domowe (1)
Filtry › Wyniki wyszukiwania - 99 placówek
Świetny radiolog / USG. Bardzo miły i komunikatywny. Podczas badania podaje dużo informacji co się z pacjentem dzieje więc duża satysfakcja z badania. Ja bardzo polecam
Opinia dodana przez Marta
DODAJ OPINIĘ
Bardzo dobra przychodnia, pomocne Panie w rejestracji. Zgłosiłem się na badania USG, których potrzebowałem bardzo pilnie. Rejestratorka odrazu zadzwoniła i ściągnęła lekarza. Jestem bardzo wdzięczny, polecam tą przychodnię!
Opinia dodana przez Krzysztof
Nigdy więcej moja noga nie postanie w tej przychodni! Brak współczucia dla pacjenta i chamskie odzywki do swoich pracowników-przez pracodawcę wstyd.
Opinia dodana przez kari
Miejsce niebezpieczne dla starszych osób. Omijać szerokim łukiem. Przypadek „opieki” bliskiej mi osoby w tym miejscu nadaje się do programu „Uwaga” TVN.
Opinia dodana przez Anonim