Przepraszamy, ale wskazany lekarz nie jest już dostępny. Przekierowaliśmy Cię do wyszukiwarki, abyś mógł łatwo znaleźć innego specjalistę.

DENTIS ARTE

Nasi lekarze

Kompleksowość leczenia

Klinika Dentis Arte to święty graal na stomatologicznej mapie Poznania! Profesjonalizm i dbałość o komfort pacjenta odczuwalne są już od progu. Dr Andrzej Chmielecki jest wszechstronnym mistrzem swojego fachu - w gabinecie zawsze czuję się zaopiekowana oraz informowana na bieżąco i w uspokajający sposób o wszystkich krokach leczenia (co stanowi kluczowy czynnik podczas wyboru lekarza dla wszystkich zestresowanych!). Bólu na fotelu jeszcze nie doświadczyłam, ba, nawet dyskomfortu! Zawsze jestem traktowana z empatią na równie wysokim poziomie, co standard leczenia. A z każdą wizytą uśmiecham się coraz szerzej i pewniej, wiedząc, …

Klinika Dentis Arte to święty graal na stomatologicznej mapie Poznania!

Profesjonalizm i dbałość o komfort pacjenta odczuwalne są już od progu. Dr Andrzej Chmielecki jest wszechstronnym mistrzem swojego fachu - w gabinecie zawsze czuję się zaopiekowana oraz informowana na bieżąco i w uspokajający sposób o wszystkich krokach leczenia (co stanowi kluczowy czynnik podczas wyboru lekarza dla wszystkich zestresowanych!). Bólu na fotelu jeszcze nie doświadczyłam, ba, nawet dyskomfortu! Zawsze jestem traktowana z empatią na równie wysokim poziomie, co standard leczenia. A z każdą wizytą uśmiecham się coraz szerzej i pewniej, wiedząc, że za tym promiennym uśmiechem stoją nieocenione umiejętności Dra Andrzeja i indywidualne podejście do pacjenta.
Najszczerzej polecam klinikę Dentis Arte!

Kompleksowość leczenia

Leczę się u doktora Chmieleckiego już od 4 lat, bardzo cenię jego profesjonalizm, wiele moich zębów zostało wyleczonych, mój uśmiech odzyskał blask! Ostatnio byłam na wizycie w nowym gabinecie w Suchym Lesie i jestem zachwycona! Przepiękny gabinet! Serdecznie polecam!

Oceń 6 elementów wizyty i wyraź swoją opinię na temat placówki
Przeczytaj poradnik dodawania opinii