Przepraszamy, ale wskazana placówka nie jest już dostępna. Przekierowaliśmy Cię do wyszukiwarki, abyś mógł łatwo znaleźć inną placówkę. Filtry › Wyniki wyszukiwania - 64 placówki
Wysoki standard placówki i bardzo dobra kadra specjalistów. Przepisałem się w zeszłym tygodniu do WR Medica. Opinia mam nadzieję, że pomocna.
Opinia dodana przez Adrian
рунетки, runetki, секс чат, видеочат, секс видео чат, секс чат онлайн, эротический видеочат, секс с девушками, бесплатный видео чат, онлайн секс https://pl.x-cam4.com https://rt.x-cam4.com/ https://x-cam4.com/male
Opinia dodana przez runetki
Po pierwszej wizycie u dr.Marcinkowskiego , rewelacja , tak powinna wyglądać opieka medyczna !
Opinia dodana przez marek
Chyba jeden z najgorszych szpitali w okolicy należało by wyłączyć jedynie ortopedię która działa na przyzwoitym poziomie reszta to zatrzymała się jeszcze w epoce prl-u nie wystarczy wpompować pieniądze w mury szpitala trzeba jeszcze zmienić podejście personelu i większości lekarzy do pacjenta nie rozumie jak można trzymać takiego lekarza jak pan doktor Tokaj Alfa i omega od wszystkiego a tak naprawdę nie zna się na niczym ale widocznie jedno trzydzieści …
Opinia dodana przez Anonim