| Opieka medyczna | 4,8 |
| Dostępność informacji | 4,8 |
| Kompleksowość leczenia | 4,3 |
| Opieka medyczna | 4,0 |
| Kompleksowość leczenia | 4,0 |
Jeden z niewielu szpitali, do których można się dodzwonić i uzyskać rzeczową informację w uprzejmej formie. Bardzo dobra Poradnia Pulmonologiczna i Tomografii Komputerowej (sprawdziłem/doświadczyłem osobiście). Dziękuję dr M. Tymoszyk-Golec i pielęgniarkom za empatyczne traktowanie pacjentów. Mam nadzieję, że inne poradnie w tym fajnym szpitalu też są b. dobre. Zachwyca lokalizacja szpitala w Wielkopolskim Parku Narodowym. J.M.
| Wyposażenie pomieszczeń | 5,0 |
| Kompleksowość leczenia | 5,0 |
Serdeczne podziękowania dla całego zespołu Szpitala oraz przychodni pulmologicznej w Ludwikowie. Szczególnie dziękuję Panu Doktorówi Marcinowi Skowrońskiemu za to, że jest Pan lekarzem, który traktuje swoją pracę z takim powołaniem i pasją. Pańska wiedza, doświadczenie i empatia są dla mnie nieocenioną wartością, a Pańska postawa zawsze daje mi nadzieję i siłę do walki z chorobą. Serdecznie dziękuję za całą opiekę, poświęcenie i ogromne wsparcie oraz dążenie do dogłębnego poznania mojego przypadku i walki wszelkimi sposobami z moją chorobą. Dziękuję za wszystko co Pan dla mnie robi. Z wyrazami szacunku Grzegorz Kuczalski
| Wyposażenie pomieszczeń | 3,0 |
| Kompleksowość leczenia | 4,0 |
Grudzień 2024. Pobyt w szpitalu w ludwikowie na oddziale pulmonologiczno-rehabilitacyjnym przerósł moje oczekiwania. Życzliwość i kompetencje personelu, profesjonalizm na wysokim poziomie. Bardzo czysto. Zespół rehabilitantów a w szczególności pan Radek godny polecenia. Uwzględniono także ku mojemu zaskoczeniu dietę wegetariańską. Wspaniałe tereny i powietrze. Z całego serca polecam chorym.
| Dostępność informacji | 4,0 |
| Kompleksowość leczenia | 4,0 |
Ludwikowo lipiec 2022 Miejsce to jest bezdyskusyjnym miejscem do naśladowania przez inne jednostki szpitalne - jest wzorem!! Ocena moja jest oparta na doświadczeniu jakie zdobyłem w sześciu szpitalach w czasie dwudziestu dwóch pobytów w ciągu ostatnich trzech lat!!! Profesjonalizm, empatia, otwartość, i rzetelność są tutaj na porządku dziennym. Personel medyczny i rehabilitanci oraz personel pomocniczy stanowią zespół najwyższej jakości! Na uwagę zasługują: estetka całego obiektu, jego czystość oraz b.przyzwoite jedzenie! Diamentemem najwyższej próby jest jednak terapeuta Pan mgr Radosław P. Zwracam na niego uwagę szanownej Dyrekcji aby go inni nie …
Ludwikowo lipiec 2022
Diamentemem najwyższej próby jest jednak terapeuta Pan mgr Radosław P. Zwracam na niego uwagę szanownej Dyrekcji aby go inni nie podkupili!!!
Niestety więcej nie mogę chwalić, bo zwiększę sobie konkurencję na być może następne trzy tygodnie leczenia! Za dotychczasowe leczenie całej załodze serdecznie dziękuję i życzę samych pomyślności i dużo zdrowia!
Pod tym tekstem podpisują się także koledzy z pokoju: Wiesław J.
i Leopold F.
Oceń 6 elementów wizyty i wyraź swoją opinię na temat placówki