Willa Natura Busko-Zdrój

Kompleksowość leczenia

Panu Doktorowi Jerzemu Stodolnemu dziękuję za skuteczne zaopiekowanie się mną od początku do końca pobytu .Zabiegi były profesjonalnie zaplanowane ,dopracowane indywidualnie i wykonane w 100%. Obsługa pracuje na najwyższym poziomie wiedzy, doświadczenia i empatii .Panu fizjoterapeucie Michałowi dziękuję za wykonanie zabiegów z najwyższa starannością .Panu fizjoterapeucie Leszkowi za dobrą robotę i humor.Personelowi za świetną obsługę przyjęcia i koordynacji zabiegów, szczególnie Pani Anecie.Wyrazy uznania za dołożenie starań aby postawić mnie na nogi Pani dr.n.med.Joannie Stodolniej Tukendorf oraz Pani fizjoterapeutki Widurskiej . Pani Doktor Jadwidze Stodolnej za dobrą energie ,wyrozumiałość i pomoc …

Panu Doktorowi Jerzemu Stodolnemu dziękuję za skuteczne zaopiekowanie się mną
indywidualnie i wykonane w 100%. Obsługa pracuje na najwyższym poziomie wiedzy,
Pani Doktor Jadwidze Stodolnej za dobrą energie ,wyrozumiałość i pomoc
w leczeniu dolegliwościach moich.

Ta zespołowa praca spełniła moje oczekiwania jako kuracjuszki ,bo odzyskałam
zdrowie, z czego jestem bardzo szczęśliwa.
Dziękuje !

Barbara

Kompleksowość leczenia

Byłem u dr.Stodolnego Jerzego w Kielcach w 2004 roku z poważnym problemem kręgosłupa,lekarze wysyłali mnie na różne zabiegi,zastrzyki,tabletki bez efektu,no i dr.przywołał mój kręgosłup do życia po pierwszej wizycie,miałem przyjechać na następne wizyty ale w gonitwie codzienności i dobrym stanem fizycznym oczywiście wspieranym ćwiczeniami jakie mi dr.zalecił nie byłem na następnych wizytach,czego bardzo żałuję,no ale tak wyszło,no i funkcjonuję dobrze przy moich obecnie 76 lat wspierając się zaleconymi ćwiczeniami.Piszę bo moja córka za granicą ma poważny problem z kręgosłupem no i przypomniało mi się o panu dr.Stodolnym,i będę się starał skonsultować,no i może komuś w takiej czy podobnej potrzebie pomoże w podjęciu decyzji.

Kompleksowość leczenia

Bywam tam już od kilkunastu lat .Korzystam z turnusów rehabilitacyjnych oraz z usług Pani Jadwigi Stodolnej.Na szczególne wyróżnienie zasługuje zaangażowanie Pani fizjoterapeutki Agnieszki oraz masażysty Pana Huberta ,ale wszyscy pracujący tam składają się na fantastyczny zespół oferujący wysokie standardy pracy polecam!!

Oceń 6 elementów wizyty i wyraź swoją opinię na temat placówki
Przeczytaj poradnik dodawania opinii