Panu Doktorowi Jerzemu Stodolnemu dziękuję za skuteczne zaopiekowanie się mną od początku do końca pobytu .Zabiegi były profesjonalnie zaplanowane ,dopracowane indywidualnie i wykonane w 100%. Obsługa pracuje na najwyższym poziomie wiedzy, doświadczenia i empatii .Panu fizjoterapeucie Michałowi dziękuję za wykonanie zabiegów z najwyższa starannością .Panu fizjoterapeucie Leszkowi za dobrą robotę i humor.Personelowi za świetną obsługę przyjęcia i koordynacji zabiegów, szczególnie Pani Anecie.Wyrazy uznania za dołożenie starań aby postawić mnie na …
Najlepszy gabinet masażu leczniczego w Polanicy Zdrój. Wszystko odbyło się wzorowo począwszy od kontaktu telefonicznego z rejestracją, poprzez przypomnienie o zaplanowanej wizycie, miłym powitaniu na miejscu, kończąc na profesjonalnie wykonanym masażu leczniczo-rehabilitacyjnym w wykonaniu Pani Aleksandry Kos. Dziękuję bardzo !
Świetnie wyposażony gabinet okulistyczny. Po udarze potrzebowałam wykonać pełne badanie neurologiczne dla oczu i tam udało mi się wykonać kompletne badanie. Czysto i bardzo higieniczne. Polecam gabinet jak i sam salon optyczny, który znajduje się obok.
Lecze córka na atopowe zapalenie skory od 5 lat u PANI HANSLIK a Jatrzebiu bardzo dobry dermatolog POLECAM
Lekarz Paweł Rydz : trafnie zalecone zabiegi /skuteczne/a to najważniejsze.Bardzo kontaktowy i miły lekarz. POZDRAWIAM Marut Dariusz i Marut Krystyna
na pielegniarki z caritas w ladku zdr mowia ....da pani dwie dyszki....wlasnie w ten sposob oceniaja podopieczne.zjednego obiazdu /tzw.wyciagaja okolo 150 zl a niby ma byc bezplatnie.a co sie dzieje ze sprytem niby do dezynfekcji ich gardelka sa mocno otwartea inne dary dla biednych .najpierw dla siebie co najlepsze reszte dla motlochu......................dyrektorze caritasu warto by zrobic kontrole.......rozliczenia kilometrowek tez..to dopiero kasa
Zostałam skierowana przez NFZ przyjęta na rehabilitacje na drugi dzień doktor Treiser zdyskwalifikowany mnie z leczenia i rehabilitacji którą potrzebuję po przebytym udarze mózgu Pan doktor doszukał się chorób współistniejących i na ich podstawie zostałam usunięta z sanatorium. Lekarz skompromitował mnie każąc się rozebrać do bielizny a zmierzył tylko ciśnienie poczym kazał wracać do domu. Pozbawiono mnie możliwości rehabilitacji którą może pomóc dojść do sprawności sprzed udaru chce dodać że …
nie odbierają telefonu, masakra, nie odbierają telefonu, masakra, nie odbierają telefonu, masakra, nie odbierają telefonu, masakra. nie odbierają telefonu, masakra.

Krakowska 28
Piwniczna-Zdrój