- 45701 placówek

Energetyków 2
tel. 91 44 12 160

Jestem bardzo zadowolony z tej placówki z której korzystam od wielu lat.Placówka odnowiona korzystne robi wrażenie .Poziom obsługi bardzo wysoki .
Opinia dodana przez Andrzej

Bytomska 41
41-400 Mysłowice
tel. 32 3183348

Nie polecam usług ortodontycznych w Codzienna Stomatologia Łukasz Babczynski. Nie ma specjalizacji z ortodoncji co poskutkowało tym, że wypowiedział mi umowę leczenia kierując do kompetentniejszych specjalistów. Kasy nie oddał. By kontynuować leczenie u innego lekarza trzeba zdjąć te 8 tys. które zapłaciło się Babczyńskiemu za przereklamowany aparat Damona(który zamiast poprawić mi wygląd całkowicie pogorszył) i kupić sobie nowy bo po tym konowale leczenia nikt przejąć nie chce. Wyrywa bezzasadnie zdrowe …
Opinia dodana przez aparatka

ul. Sojowa 4E/1
81-589 Gdynia
tel. 58 66 99 0 11

Lekarz bardzo delikatny, wszystko przebiegało bez komplikacji. Polecam każdemu, kto to czuje obawy przed pójściem do dentysty. Szczerze polecam to miejsce. https://www.4udentalclinic.pl/
Opinia dodana przez Dentysta Chwarzno

Rajska 10/60
tel. 583058374

Serdecznie polecam Pana Doktora, profesjonalista w 100%. Pana doktor usuwał mi dwie ie ósemki, głęboko schowane w dziąsłach do tego duże. Zabieg był raczej z tych trudniejszych, nie było lekko ale czułam, że jestem w odpowiednim miejscu i w odpowiednich rękach. Wszystko ładnie się wygoiło a leczenie przebiegło dokładnie tak jak Doktor mi powiedział. Przede mną jeszcze dwie ósemki do usunięcia, czekam już w kolejce do Pana , nie wyobrażam …
Opinia dodana przez Dentysta Chwarzno

Dowborczyków 30/34
tel. 22 332 28 88

Jestem bardzo zadowolony z wizyty u lekarzy firmy LUX MED w Łodzi ul Milionowa nawet dodatkowi specjaliści potrzebni do wydania opinii dostępni od ręki super zespół
Centrum Terapii VillaMedic

Sarmacka 19 lok. 55
tel. tel. 518 120 518

Bardzo fajne i potrzebne miejsce. My byliśmy z córką na kilku wizytach i jedyne co mogę powiedzeć na temat tej przychodni to profesjonalna pomoc i komfort w 100%. Wizyty zawsze były telefonicznie potwierdzane dzień wcześniej co uważam za ogromny plus bo większość poradni czy zupełnie innych firm ma teraz dziwny zwyczaj wysyłania suchego sms-a.
Opinia dodana przez Marcelina

Stanisława Staszica 28
42-100 Kłobuck
tel. 34 31 73 541

Bardzo dobra przychodnia. Mają dobrych lekarzy, nigdy się nie zawiodłam. Świetne lekarki jak dr Starszak, czy dr Paluch.

Porzeczkowa 14
15-815 Białystok
tel. 85 65 37 061

Super! Polecam ten gabinet...tzn. lekarzy tam przyjmujących. Ściany jak ściany - można ładniej lub gorzej (w tym przypadku ładniej), ale nie to stanowi o wyjątkowości tego miejsca. Polecam
Opinia dodana przez Aneta Gryc

Kujawska 5
35-323 Rzeszów
tel. 694-451-981

Super firma, doświadczeni ratownicy jak i Profesjonalna obsługa. Karetki na wysokim poziomie, sprzęt bardzo dobry.
Opinia dodana przez Czarek

WIDOK 2/4/1B
tel. 600095020

Bardzo Polecam placówkę - jakość obsługi i profesjonalizm lekarzy godny polecenia. osobiście uważam, że nie spotkałam lepszej placówki ginekologicznej we Wrocławiu.
Opinia dodana przez Marlenka

KATOWICKA 67B/104
tel. 600912769

Długo szukałam odpowiedniej dla nas szkoły rodzenia i trafiłam na szkołę DzieciOK. Jestem z niej bardzo zadowolona, gdyż doskonale przygotowuje do porodu, panie położne bardzo sympatycznie i odpowiadają na wszystkie pytanie. Uwiodło mnie w tej szkole to, że oferuje bardzo dużo bezpłatnych warsztatów.
Opinia dodana przez Zośka

ŚW. WOJCIECHA 16
62-100 Wągrowiec
tel. 534248830

Polecam Gabinet Pani Doktor Urszuli, przy moim panicznym strachu i bardzo niskim progu na ból - byłam tak pozytywnie zaskoczona uprzejmością, podejściem do pacjenta i perfekcjonizmem w działaniu. Boicie się, boli - to tylko do Doktor Urszuli :)
Opinia dodana przez Sylwia
Medical Hair

Cała Polska
tel. GSM 609 202 229, Infolinia 801 321 370

Wspaniała placówka. Rewelacyjni fachowcy. Szczerze polecam !!! Najlepsi w Polsce specjaliści ! Odmienili moje życie.

ul. Obrońców Poczty Polskiej 4/2
83-000 Pruszcz Gdański
tel. 726 726 726

Trafiłem do doktora Błacha przypadkiem, bolały mnie kolana. Doktor po zebraniu wywiadu i wnikliwym badaniu zaproponował zastrzyki z kwasu hialuronowego, bałem się ale muszę teraz powiedzieć na wyrost. Szybkie dwa nakłucia i kolana jak nowe. Cena podania także bardzo przystępna 150zł za zastrzyk z podaniem. polecam
Opinia dodana przez Artur

WŁADYSŁAWA JAGIEŁŁY 2
32-400 Myślenice
tel. 501409676

Wysoki standard placówki i bardzo dobra kadra specjalistów. Przepisałem się w zeszłym tygodniu do WR Medica. Opinia mam nadzieję, że pomocna.
Opinia dodana przez Adrian
serdecznie polecam, Pan Andrzej potrafi zająć sie każdym pacjentem. Dziękuje mu za zaangażowanie w pomocy mojej mamie. Pan Andrzej również zaproponował Panią do opieki nad mamą, bardzo mnie i mojej żonie to pomogło. Dziękuję.
Opinia dodana przez Marcin

Umiastowska 50A, Kaputy
05-850 Ożarów Mazowiecki
tel. 022 722-50-26

Cieszę się, że za namową rodziny wreszcie zdecydowałem się na leczenie. Detoks był pierwszym etapem i nie wiem, czy poszedłbym dalej gdybym trafił do innego ośrodka… Tutaj cały czas jesteś pod opieką lekarza, w pamięci mam szczególnie dr Nowaka, który osobiście zajmuje się każdym pacjentem i potrafi zmotywować do leczenia.
Opinia dodana przez Adam

pl. Ludwika Hirszfelda 17

świetne miejsce na wysokim poziomie, czysto, schludnie, profesjonalnie. Na pochwałę zasługuje cały personel medyczny. Wszyscy uśmiechnięci, nie ma głupawych odzywek czy też zachowań rodem z kolejek z PRL-u. Pozatym ultra nowoczesna przychodnia, szybkie terminy tomografii komputerowej.
Opinia dodana przez anonim

Jędrzeja Śniadeckiego 15/2
32-600 Oświęcim
tel. 668548069

Polecam osobom z problemami stóp - naprawdę warto skorzystać......................................................................................................
Opinia dodana przez pacjent

Jarosława Dąbrowskiego 31
35-036 Rzeszów
tel. 696769850

Bardzo polecam gabinet Vident Kogut. Miałem problemy ze swoim zębem. Leczenie kanałowe w tym gabinecie okazało się bardzo skuteczne. Krótkie terminy, przystępne ceny. Godne polecenia.
Opinia dodana przez Grzesiek