- 17970 placówek

Jankowskiego 6/03
41-710 Ruda Śląska
tel. 32 24 20 788

Polecam tę przychodnie. Należę tutaj od 30 lat i nigdy sie nie zawiodłam. Personel medyczny jest profesjonalny, uśmiechnięty i życzliwy. Niedawno miałam straszne zatrucie i nigdzie nie otrzymałam pomocy przez pandemie, a w tej przychodni lekarze i pielęgniarki udzielili mi pomocy dzięki której stanęłam na nogi. Poza tym zadowolona byłam jeszcze kiedy moja córka należała do przychodni dla dzieci więc polecam wszystkim👍
Opinia dodana przez Beata

ulica Hieroszewskiego 70A

Bardzo polecam placówkę,pani doktor bardzo sensowna, rzeczowa,dokładnie omówiła plan dalszego diagnozowania,

tel. 58 785 85 55

Świetna placówka, przemiły personel i szeroki wybór specjalistów. Korzystam równiez od lat z lekarza POZ . Polecam
Opinia dodana przez Aleksandra

Jazowa 67/55
35-326 Rzeszów
tel. 79 44 41 410

Pani Doktor z powołania. Bardzo dokładny, kompetentny, doświadczony lekarz stomatolog, zatroskany pacjentem. Pani Doktor mimo dużej wiedzy medycznej nie spoczywa na laurach i wciąż rozszerza wiedze, szkoli się, korzysta z nowinek i inwestuje w swoją wiedzę i sprzęt...co widać gołym okiem. Niesamowite podejście do dzieci. Wizyta w nowoczesnym gabinecie u świetnego i empatycznego specjalisty, bez stresu to przyjemność. Naprawdę Polecam. Z usług Pani Doktor korzysta mój mąż, który wcześniej bał …
Opinia dodana przez Ilona

ul. Romanówka 19
08-110 Siedlce
tel. tel. 25 633 35 55

Znalazłam placówkę w serwisie przez przypadek. Jestem po dwóch wizytach. Rewelacyjny personel, miła atmosfera i wspaniali specjaliści. Szczerze Polecam !
Centrum Medyczne CMP Chmielna

Chmielna 14
tel. 22 737 50 50

Pan Piotr w rejestracji przy ul. Chmielnej bardzo miły ,kompetentny, pomocny nie trzeba pytać sam wychodzi z inicjatywą, pomocny Pacjentom. Takich pracowników trzeba szanować i odpowiednio wynagradzać. Pani Maryna Trofimova wykonuje USG bardzo profesjonalnie ,sympatyczna, otwarta dla Pacjentów. Polecam tą Przychodnie.

Nowowiejska 17
tel. 607 220-572

Znakomita fachowa diagnoza i skuteczne leczenie.Tutaj ratuje się zęby nie do uratowania ,gdy nikt inny nie chce się podjąć leczenia.Byłem świadkiem rozwoju tej kliniki a obecny stan jest w kosmicznym postępie.Pozdrawiam i jak zwykle do zobaczenia na kontrolach.
Opinia dodana przez Mirosław

Chałubińskiego 8
tel. tel. (22) 830 71 71

Korzystam z usług kliniki od dłuższego czasu, do pierwszej wizyty skłoniła mnie przede wszystkim lokalizacja (samo centrum Warszawy) i to, że wizytę miałam na drugi dzień. Zostałam na dłużej - podoba mi się ich podejście do pacjenta, mają naprawdę dobrych specjalistów i ceny nie z kosmosu (jak się w niektórych przychodniach zdarza).
Opinia dodana przez Justyna
Zaangażowane podejście do pacjenta, duża wiedza, trafna diagnoza. Do tego Pan Doktor jest miły i życzliwy, a to coraz rzadziej spotykane wśród lekarzy. Polecam z czystym sumieniem
Opinia dodana przez Joanna

ul. Okrzei 18
tel. tel. 22 357-85-98, tel. kom. 502-243-274

Przychodnia ta mile mnie zaskoczyła swoim profesjonalnym podejściem do pacjenta już od samego progu, przemiła atmosfera, wysoki standard leczenia, co wiąże się na pewno z kosztami, ale na zębach raczej nie powinniśmy oszczędzać. Zrobić raz a dobrze - tam na pewno warto!
Opinia dodana przez Katarzyna

Jana Kilińskiego 42
41-200 Sosnowiec
tel. 32 2655555

Jestem bardzo zadowolony z opieki medycznej i obsługi. Tak powinno być w każdej placówce służby zdrowia. Lekarze bardzo mili i profesjonalni. Polecam
Opinia dodana przez Krzysztof

Batalionów Chłopskich 3/7
96-500 Sochaczew
tel. 46 864-95-00

Oddział Ginekologiczny Szpitala w Sochaczewie pod względem opieki medycznej, od lekarzy przez pielęgniarki i cały personel, jest najwyższej jakości. Wszystkie informacje, opieka, leczenie, zaangażowanie lekarzy i pielęgniarek oraz reszty personelu są zawsze pomocni, niczego nie ukrywają i nie wypuszczą człowieka dopóki w pełni nie dojdzie do siebie i jest całkowicie zdrowy. Zawsze są mili i uśmiechnięci i w każdej chwili można w pełni na nich liczyć.
Opinia dodana przez Łukasz D.

Gen. Bora Komorowskiego 37 lok. 210
tel. 507 414 232, 507 414 428

Sprawna i kompleksowa obsługa pacjenta, profesjonalni lekarze zajmujący się moimi schorzeniami oraz miła atmosfera w przychodni.
Opinia dodana przez Użytkownik zalogowany

ulica 1 Maja 13
84-100 Puck

W końcu trafiłam do bardzo dobrego ortopedy lekarza Szymona SYROCZYŃSKIEGO. Teraz już czuję się bezpieczna i wiem, że moje problemy z kolanami będą rozwiązane. Jestem po potrzebnych do diagnozy badaniach. Zostałam skierowana na rehabilitację, którą rozpoczęłam przemieszczając się o kulach, a zakończyłam na własnych nogach bez pomocy kul. Rehabilitacja na ul. Mestwina w Pucku - WSPANIAŁA! Obecnie czekam na tel. od Pana doktora dot. terminu zabiegu. Każdemu cierpiącemu z powodu …
Opinia dodana przez Bożena ALBECKA

Piłsudskiego 1A
66-400 Gorzów Wielkopolski
tel. 95 7364023

CZY LEKARZ PAN SŁAWOMIR PRZYBYLSKI JEST ORZECZNIKIEM W ORZECZNICTWIE O NIEPEŁNOSPRAWNOSCI W GORZOWIE --KTO WIE PROSZĘ O INFO

ABP. ZYGMUNTA SZCZĘSNEGO FELIŃSKIEGO 22A/LU3

Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Fantastyczne podejście do dzieci. Córka bała się panicznie dentysty a dzięki tej placówce i lekarzom którzy tam pracuja chętnie i z uśmiechem chodzi do stomatologa. Polecam to miejsce z całego serca.
Opinia dodana przez Anna

Marszałka Józefa Piłsudskiego 22/1
55-011 Siechnice
tel. 697 896 486

Chyba jakiś błąd w adresie, bo gabinet jest na ul. Piłsudskiego, ale reszta się zgadza. Polecam wszystkim z całego serca, nie ważne na kogo bym trafiła w gabinecie, cały zespół jest super sympatyczny i z pasją podchodzi do swojej pracy. pacjenci są tam mile widziani - aż chce się wracać! :)
Opinia dodana przez Anonim
Najlepsza poradnia w Pabianicach! Większość specjalistów dostępna na NFZ. Do tego lokalizacja w samym centrum! Wystrój rewelacyjny! Dbałość o szczegóły! Ze świecą szukać takiej jakości obsługi na NFZ! Wszystko w jednym miejscu! Obok duży darmowy parking Kaufland i galeria handlowa! Super! Bardzo się cieszę, że tu trafiłem.

ks. Norberta Bończyka 36
41-400 Mysłowice
tel. 32 2038875

Nie polecam usług ortodontycznych w Codzienna Stomatologia Łukasz Babczynski. Nie ma specjalizacji z ortodoncji co poskutkowało tym, że wypowiedział mi umowę leczenia kierując do kompetentniejszych specjalistów. Kasy nie oddał. By kontynuować leczenie u innego lekarza trzeba zdjąć te 8 tys. które zapłaciło się Babczyńskiemu za przereklamowany aparat Damona(który zamiast poprawić mi wygląd całkowicie pogorszył) i kupić sobie nowy bo po tym konowale leczenia nikt przejąć nie chce. Wyrywa bezzasadnie zdrowe …
Opinia dodana przez aparatka

Nad Przemszą 81