Edukacji 102
Tychy
tel. 32 2279826
Od czerwca biezacego roku jestem pacjentka Pana doktora Wojciecha Trendel. Po zabiegu wszczepienia stendu jestem objeta opieka poradni kardiologicznej. Jestem oczarowana wiedza i umiejetnosciami mojego lekarza i calego personelu medycznego. Na ostatniej wizycie ekg w normie, zly cholesterol tylko nieznacznie przekracza norme. Pan doktor jest skromny i bardzo sympatyczny, wszystko dokladnie tlumaczy i wyjasnia. Takich fachowcow trzeba cenic.

Radzymińska 16
Białystok
tel. 85 65 14 160
Bardzo polecam Endo Medica! Od samego wejścia czuć profesjonalizm i troskę o pacjenta. Panie w recepcji są przemiłe i pomocne, a lekarze – konkretni, rzeczowi i z ogromną wiedzą. Wszystko zostało mi dokładnie wyjaśnione, bez pośpiechu i w przyjaznej atmosferze. Świetna organizacja, nowoczesny sprzęt i przede wszystkim ludzie z pasją. Cieszę się, że tu trafiłam, na pewno wrócę, jeśli będzie taka potrzeba!
Jest to bardzo dobra placówka: obsługa na najwyższym poziomie, lekarz dr Fortuna to prawdziwy (dr Judym!!!) dziękuję za leczenie
Od wielu lat korzystam z Przychodni Marianska 1 . Przemile Panie w rejestracji gabinecie zabiegowym. Lekarze wspaniali.Pomocni zawsze gdy istnieje potrzeba. Jestescie kosmicznie wspaniali. Dziekuje bardzo. Pozdrawiam. Maria
Klinika na światowym poziomie! Trafiłam tam po urazie na ostry dyżur, na miejscu badanie RTG i od razu diagnoza. Niestety nie obyło się bez operacji ale wszystko przebiegło w ekspresowym tempie. Serdeczne podziękowania dla dr. Luboińskiego, fizjoterapeutów oraz całego zespołu Carolina Medical Center. Jesteście wspaniali!
Świetny dojazd do przychodni (centrum Wrocławia) placówka bardzo zadbana i posiada ładne wnętrza, jeśli chodzi o lekarzy to natrafiłam tam z polecenia od znajomej, i mogę śmiało powiedzieć że lekarze tam są też na najwyższym poziomie.
Witam miałam okazji stacjonarne się spotkać na Wizytę w tej przychodni u okulisty . Ale byłam z córką mojego partnera i chwalę bardzo dobrze wspominam miło zostaliśmy obsłużeni i poczucie humoru miał Pan Doktor. Otrzymałam wszystkie informacje dotyczące dalszego leczenia i jakie dalsze kroki podjąć do leczenia. Otrzymałam wszystko co chciałam z informacji . Teraz z Warszawy mam zamiar do Państwa się przenieść do przychodni do Pani doktor : Violetty …
Jestem bardzo zadowolony z leczenia w gabinecie. Solidnie, sprawie oraz porządnie, czyli tak jak lubię najbardziej. Lekarze rzeczowi i bardzo fachowi. Polecam
Bardzo miła obsługa, szybkie terminy do stomatologa. Pani Doktor Grądkowska - przemiły lekarz z powołaniem. Przyjęła zarówno mnie jak i mojego syna. Polecam
Zdecydowanie polecam Projekt Zdrowie w Nowym Sączu! Gabinet wyróżnia się niesamowicie holistycznym podejściem do pacjenta. Czułem się zaopiekowany od pierwszej wizyty, a zaangażowany personel z ogromną wiedzą medyczną i fachową pomocą sprawił, że poczułem prawdziwą zmianę. To miejsce, gdzie zdrowie traktuje się kompleksowo.
Dzień dobry. Nazywam się Markiewicz Jurij. Dzisiaj 02.10.2025 byłem w Poradni Medycyny Pracy Jeżyce Poznań. Dziękuję zespołowi za opiekę medyczną, za kulturę za profesjonalizm i dobroć serca. Byłem pierwszy raz tu, aby uzyskać pozwolenie pracy z żywnością i byłem mile zaskoczony takim całkowitym profesjonalnym podejściem do człowieka. Placówka Medyczna Jeżyce, będzie dla mnie pierwsza gdzie udam się gdy znajdę się w potrzebie zdrowotnej. Najpierw udam się tylko tam i będę …
Dziękuję za wspaniałą troskę o pacjentów. To w tych czasach naprawdę jest ważne. Życzę dużo zdrowia (pani w okularach)
Doktor Marek Hamm profesjonalnie podchodzi do pacjenta.Jest konkretny i potrafi rozładować emocje.Z całego serca polecam pana doktora.Wizyty zawsze zgodnie z planem.
Serdecznie polecamy Poradnię Logopedyczną Pani Elżbiety Dąbrowskiej. Trafiliśmy tutaj z dzieckiem, które miało trudności z wymową głosek "sz", "cz", "k" oraz "r". Już na pierwszej wizycie otrzymaliśmy profesjonalną diagnozę i materiały do ćwiczeń w domu. Przez trzy lata regularnych spotkań widzieliśmy ogromne postępy – krok po kroku, z cierpliwością i pełnym zaangażowaniem Pani Elżbiety, nasza córka nauczyła się wyraźnie mówić i zyskała pewność siebie w kontaktach z rówieśnikami. Zajęcia zawsze …

Mstowska 52
Olsztyn śląskie
tel. 34 328 50 43, 360 81 28
Placówka była godna polecenia, ale ze względu na nikłe dofinansowywania z NFZ i pandemię COVID została zamknięta
Profesjonalna opieka, zarówno pan doktor Janusz Cieślik jak również Panie pielęgniarki i Panie w recepcji bardzo miłe, zespół podczas operacji jak bardzo zgrany i wyszkolony , każdy wie co ma robić, jestem pod ogromnym wrażeniem i serdecznie dziękuję za "oświecenie" bo dotychczas żyłam w ciemności.
W poradni w Żychlinie można w nowoczesny sposób leczyć zęby i wątroby. A także jesli będzie taka konieczność także Boreliozę i inne choroby zakaźne. Warto tam zajechać. Duży parking przed przychodnią.
Bardzo dobra opieka lekarska, uprzejmość obsługi godna polecenia. Bardzo fajna, sympatyczna przychodnia rodzinna.
Miałam zaszczyt pracować jako wolontariusz w ZOL prowadzonym przez cudowne Siostry Felicjanki z Krakowa ( Kołłątaja 7 ). Placówka zapewnia profesjonalną opiekę medyczną, fachowość oraz pełne zrozumienia indywidualne podejście do pacjenta. Zaangażowanie, wielkie serce, życzliwość oraz pasja z jaką personel wykonuje swoją pracę powinny stanowić wzór dla innych placówek medycznych. Siostry Felicjanki przepięknie realizują swój charyzmat poprzez ofiarną służbę swoim pacjentom, miłość a przede wszystkim troskę o ich zbawienie. Dla …
Mój mąż był pod opieką całego Zespołu Hospicjum Palium. Był leczony w różnych klinikach . Nigdzie nie miał tak profesjonalnej opieki medycznej.Choroba była silniejsza pokonała go. Odszedł w godnych warunkach. Dziękuję Wszystkim Lekarzom, Pielęgniarką Pani Psycholog- Całemu Zespołowi za pomoc i opiekę. Bóg zapłać.