- 45678 placówek

Czeremchowa 1
81-085 Gdynia
tel. 58 66 45 704

W przychodni leczę się od dłuższego czasu, mogę powiedzieć że jakość świadczonych usług i uprzejmość personelu znacznie się poprawiła. Pani doktor Kamila Kaczmarek u której ostatnio się leczę jest osobą życzliwą, kompetentną i mającą czas na analizę potrzeb pacjenta. Pozdrawiam cały personel placówki.
Opinia dodana przez Sławek

Broniewskiego 4/2
87-100 Toruń
tel. 56 622 40 46 lub 782 975 558

Dr Krajewski - Fachowość i obsługa pacjenta na 10 + . Rzetelność wykonania zabiegu , zainteresowanie się problemem pacjenta , empatia oraz poziom kultury na najwyższym poziomie . Jedyny mankament " Novamed " to brak krzeseł w poczekalni , byłam cztery razy i zaobserwowałam pacjentów podpierających ścianę / niejednokrotnie o kulach!!
Opinia dodana przez Mariola

Wrocławska 21 A
tel. 22 638-02-01

Centrum Medyczne BEMOWO oferuje pełen zakres specjalizacji lekarzy z psychologiem włącznie. Bardzo miła i profesjonalna rejestracja oraz ogólna pozytywna atmosfera sprawiają że to bardzo przyjazna pacjentowi placówka medyczna.
Opinia dodana przez Marcin

Źródlana 80/b
65-734 Zielona Góra
tel. 696253243

Trafiłam do doktora Tomasza Trochanowskiego z polecenia innego podologa, na plastykę wałów około paznokciowych. Przyznam szczerze – bardzo się bałam. Jednak już po pierwszej wizycie cały stres zniknął. Pan Tomasz wszystko dokładnie wyjaśnił, uspokoił mnie i podszedł do sprawy z ogromną empatią. To złoty człowiek – spokojny, serdeczny i z niesamowitym podejściem do pacjenta. Zabieg wykonał sprawnie, bezboleśnie i z pełnym profesjonalizmem. Widać, że to specjalista z prawdziwego powołania – …
Opinia dodana przez DOROTA

Brody 148
34-130 Kalwaria Zebrzydowska
tel. 785 412 190

Fizjoterapeutka od rzeczy niemożliwych :-) Wszyscy spiali mnie i mój kręgosłup na straty. Pani Ania uratowała mnie od operacji. Potężna wiedza, doświadczenie i umiejętności. Polecam z całego serca. :-)
Opinia dodana przez M.

Powstańców 70 A
05-091 Ząbki
tel. 22 100 58 60

Bardzo dobry lekarz, długo i wyczerpująco wszystko tłumaczy, uprzejmy w stosunku do dzieci i dorosłych, polecam.
Opinia dodana przez Krzysztof Jędras

Wojska Polskiego 7
72-200 Nowogard
tel. 91/39-21-356

LEKARZE,persolel, informacje i kontaktowośc z pacjentem na najwyższym poziomie. Pacjent jest traktowany jak CZŁOWIEK a nie jak zło konieczne ktore warunkuje przetrwanie stanowiska lekarza czy placówki. Naprawde fachowa "obsługa " Kaska z Rzeszowa.
Opinia dodana przez Katarzyna

Żelazna 1
tel. 32 35 90 999

Babcia w 2017 operowała tu zaćmę na lewym i prawym oku, okazało się że był to ostatni moment na tego typu zabieg. Okazało się, że wszystko przebiegło bardzo dobrze, babcia cieszy się doskonałym wzrokiem. Bardzo duży plus za uprzejmą obsługę, rozsądne i indywidualne podejście lekarzy. Serdecznie polecamy!
Opinia dodana przez Mark

Reduty Ordona 54/1
tel. 91/433-57-80

Bardzo dobry lekarz, dociekliwy, uprzejmy. W razie potrzeby - kieruje na dalsze badania. Zajmuje się kompleksowo - osobą, nie chorobą.
Opinia dodana przez Małgorzata

gen. Józefa Bema 2
15-369 Białystok
tel. 85 74 43 984

dr Krzysztof Rogowski bo o nim mogę tylko wyrazić opinię nie należy z pewnością do osób, które chodzą z uśmiechem przyklejonym do twarzy. Nie o to chyba chodzi podczas wizyty u lekarza, chociaż gdyby częściej uśmiechał się byłoby miło. Zapisałam się do niego na wizytę trochę bez przekonania. W moim problemie medycznym zdecydowanie pomógł. Bark zdecydowanie mniej boli. Jest coraz lepiej.To liczy się najbardziej.
Opinia dodana przez kalenka

Radości 11
tel. 81 527-17-57

Jestem pacjentką CM Czuby od momentu jego powstania, czyli ponad 20 lat i nie zamierzam szukać innego POZ. Bo chociaż przychodnia jest mała i mogłaby być lepiej wyposażona, to opieka lekarska i pielęgniarska jest tu wzorowa. Szczególnie wyróżniłabym mgr pielęgniarstwa, Panią Irenkę, opiekującą się nami od otwarcia przychodni. Bardzo wysoko cenię jej kompetencje i oddanie, widać, że traktuje swój zawód jako misję.
Opinia dodana przez Iwonna

Kostki Napierskiego 3/7,8
tel. 507 769 151

Dobre miejsce na leczenie zębów. Szczególnie tych skomplikowanych. Podziękowania dla p. Dominiki Żak za przywrócenie mi pieknego uśmiechu. Ceny umiarkowane.

CZECHOSŁOWACKA 3
81-969 Gdynia
tel. 58 660 81 70

Bardzo dobra jakość opieki, duża empatia i profesjonalizm personelu, rodzina i pacjent czują się otoczeni dobrą aurą i szacunkiem. Pacjent regularnie myty, przebierany, możliwość uzyskania serwisu fryzjera, obcinania paznokci, stomatologa. Moja babcia jest bardzo wymagającą osobą, a jest zadowolona z ośrodka - to najlepsza rekomendacja. Mają stałą łączność z lekarzami prowadzącymi, nawet w nocy i dobrą relację z okolicznymi szpitalami. Babci stan często wymagał wizyty lekarza późno wieczorem, cewnikowania, kroplówki, …
Opinia dodana przez Maja

Marii Skłodowskiej-Curie 1
33-100 Tarnów
tel. 14 63 10 284, 63 10 240

Byłam wczoraj na wizycie u Pani dr Beaty Bzdulskiej - Doskocz. Jestem bardzo zadowolona, ponieważ Pani dr dostrzegła wszystkie moje problemy dermatologiczne, nie tylko te,które podał na skierowaniu lekarz POZ. Polecam

Dubie 1A
97-420 Szczerców
tel. 44 6356303

Jestem po czterotygodniowej terapii na Oddziale Psychiatrycznym. Ogólnie Klinikę Wolmed uważam za godną polecenia, pobyt w tym ośrodku zdecydowanie wyszedł mi na dobre, jednakże mam pewne zastrzeżenia co do sposobu jego funkcjonowania. Na plus estetyka wnętrz, piękny ogród i wyposażenie pomieszczeń, które stoi na wysokim poziomie (w przeciwieństwie do wielu innych szpitali psychiatrycznych, a także oddziałów psychiatrycznych szpitali publicznych odstraszających i dołujących swoją obskurnością). Poza tym rewelacyjne wyżywienie i bardzo …
Opinia dodana przez Zxcvb
Super obsługa mili i rzetelni ratownicy, bardzo pomocni. Ambulanse ładne czyste wygodne. Super transport medyczny.
Opinia dodana przez Anonim
Z całego serca polecam tę przychodnię.! Doktor Chojnacka empatyczna, informuje przy tym konkretnie i rzeczowo! Panie pielęgniarki podziwiam za zaangażowanie i cierpliwość! Pani Monika to cudowna i bardzo ciepła osoba!
Opinia dodana przez Joanna Zjawiona

ul. Dezyderego Chłapowskiego 5
63-100 Śrem

Mila i szybka obsluga oacjenta. Jedna z Pań rejestrujacych wcisnela mnie do pana Fawaz Abou Raeid i jak weszłam do gabinetu do.tego pana to odrazu pożałowałam. Wcisnęły mnie żeby miał jakąś robotę. Ten pan nie powinien nosić miana lekarza. Jedynie lekarz nie jest godny polecenia. Mam na myśli pana Fawaz Abou Raeid. Ten pan owgole nie interesuje się pacjentem, nie chce mi się przeglądać kartoteki pacjena, w trakcie wizyty ciągle …

11 Listopada 18
42-500 Będzin
tel. 784 419 384

Lekarka jest bardzo miła, cierpliwa wszystko wytłumaczy, poświęca dłuższy czas na wszelkie nieprawidłowości i dolegliwości pacjenta. Jedno jest pewne - nic nie jest zaniedbane. Szczerze polecam
Opinia dodana przez Marzena
Kieruję olbrzymie podziekowania dla zespołu neurologii Szpitala Wojewódzkiego im. Św. Łukasza w Tarnowie, a w szczegółności Pani doktor Kindze Patula za rzetelną, dokładną i sumienną diagnostykę oraz udzielenie mi wszelkich informacji podczas pobytu na oddziale mojego 87 letniego Taty. Jestem pod wrażeniem atmosfery oddziału, pozytywnego nastawienia do pacjenta i chęci pomocy w tym niezykle trudnym czasie pandemii. Dziękuję za okazane serce, empatię i życzliwość. Zyczę dużo owocnych dni, wytrwałości, cierpliwości …
Opinia dodana przez Joanna