Filtry ›Wyniki wyszukiwania- 45678 placówek
Dno totalne, trzymać się z daleka! Umówienie się na wizytę to droga przez mękę i oczekiwanie min kilku dni. Rejestratorki są nieuprzejme i cyniczne, wyśmiewają bezczelnie problemy pacjenta. Strona in
Opinia dodana przez Anonim
Od wizyty minął miesiąc. Panie w rejestracji reprezentowały ogrom niekompetencji. Brak poszanowania danych osobowych. Schowane za prawie półtorametrowy pulpit wołały o podanie peselu. W rejestracji w tym czasie znajdował się człowiek spoza placówki. Panie zamiast skupić się na obowiązkach prowadziły prywatne rozmowy z tymże panem. Człowiek ten słyszał jak podaję swój pesel. Było to dla mnie bardzo irytujące, a przecież tyle mówi się o ochronie danych osobowych. Przy tymże przypadkowym …
Opinia dodana przez Beata
Nie polecam placówki. Panie w recepcji zapisują do niewłaściwego lekarza. Nie wiedzą co się dzieje, jak wypisać badania itp. Dodatkowo zdarzyła się niemiła sytuacja z wątpliwymi wynikami badań dziecka. Więc nie mam już zaufania nawet do laboratorium.
Opinia dodana przez Anonim
Pani pomyliła się z wyborem specjalizacji , beznadziejne ,niekompetentne,podejście do pacjenta i odmowa wykonania jakiej kolejek usługi na NFZ i nawet prywatnie tej poni to robić się nie chce ,
Opinia dodana przez Justyna
Podgórska nie potrafi dać skierowania na podstawowe badania, przez nią ludzie umierają. Rażące zaniedbania i brak zainteresowania pacjentem. Odradzam ją.
Opinia dodana przez Anonim
Straszna lokalizacja. Winda nie działa. Na piętro po schodach dla ludzi starszych i połamanych. Długie terminy oczekiwania. Jakaś komuna.
Opinia dodana przez Dariusz
Największy problem tego szpitala to brak empatii i zrozumienia od lekarzy..Ten szpital to jedno wielkie dno wygląda jak przed wojenny prostu okropieństwo szczerze wolałbym się nie leczyć niż tam trafić mam już roczną traumę po tym szpitalu a najbardziej po lekarkach a tam jest przeważająca większość
Opinia dodana przez Anonim
Polecam wszystkim którzy szukają rzetelnych specjalistów. I co bardzo ważne - mają naprawdę świetne ceny badań laboratoryjnych!
Opinia dodana przez Anonim
Każdemu odradzam to miejsce, a sam osobiście pojawiłem się tam po raz ostatni. Umówiłem się telefonicznie na badania, a następnie po przyjściu do przychodni dowiedziałem się, że doktor mnie nie przyjmie i w sumie mogę zrobić tylko pobranie krwi plus okulistę. Szkoda, że podczas rozmowy telefonicznej nie wspomniano o tym, bo człowiek planuje sobie dzień, a ostatecznie dostaje informacje, że na badania to następnego dnia niech przyjdzie. Dodatkowo otrzymałem namiary …
Opinia dodana przez Anonim
Niedawno moja mama trafiła na izbę przyjęć w tym szpitalu, przywieziona przez karetkę. Jestem pod wrażeniem serdeczności i uprzejmości całego personelu - lekarki Pani dr Katarzyny Fedyszyn-Urbanowicz, pielęgniarek i obsługi w recepcji. Wszyscy z wielką troską zajmowali się moją mamą. Dziękuję!
Opinia dodana przez Anna