Filtry ›Wyniki wyszukiwania- 24 placówki
DODAJ OPINIĘ
Jestem pacjentką zarówno dr Ateny ,jak i dr Marka ale także korzystałam z usług gabinetu kardiologicznego.W związku z tym mogę wystawić opinię o całej placówce .Gabinety są bardzo dobrze wyposażone (kardiologiczny ,dermatologiczny).Oferta zabiegów u dermatologów jest przebogata zarówno w zakresie leczenia schorzeń dermatologicznych (np łuszczycy) jak i medycyny estetycznej .Miałam kilka zabiegów (w tym secret RF) i efekty przerosły moje oczekiwania ! Atmosfera w samej placówce przemiła,obsługa profesjonalna i merytoryczna. …
Opinia dodana przez Anonim
DODAJ OPINIĘ
Polecam placówkę na Mokotowskiej. Wyważone podejście do pacjenta, dyskrecja i atmosfera pełna zrozumienia. Dodatkowo przyjazne podejście od pierwszej wizyty. Niebagatelne znaczenie ma wystrój placówki, który wręcz kojąco wpływa od samego wejścia. Polecam.
Opinia dodana przez Anonim
Dzień dobry, Chciałabym bardzo podziękować za wspaniałą, empatyczną i fachową obsługę zaczynając od Pań z rejestracji poprzez Panie pielęgniarki ( choć nie wszystkie) oraz lekarza Pana doktora Jankowskiego. Naprawdę inne przychodnie mogłyby się uczyć podejścia do pacjenta od Państwa. Jeszcze raz dziękuję. Z wyrazami szacunku Renata Romańska
Opinia dodana przez Renata
Bardzo sprawna i przyjazna obsługa. Zerwany więzozrost barkowo obojczykowy operowany nowatorską metodą, bardzo szybki powrót do sprawności. Obsługa na każdym kroku bardzo miła i kompetentna.
Opinia dodana przez Piotr
Pomimo opłacenia wizyty i przyjścia w wyznaczonym terminie i zarejestrowania się w rejestracji! - wizyta nie doszła do skutku. Pan doktor mnie nie przyjął, bo na komputerze nie miał uruchomionej wizyty. Zanim sprawa się wyjaśniła - skończył się czas mojej wizyty. Czyli za 180 zł miała trwać 5 minut. Miałam problemy z odzyskaniem wpłaconych pieniędzy. Szkoda nerwów - porażka.
Opinia dodana przez Joanna