lekarz Małgorzata Kaszuba

Radiolog

41-500 Chorzów

Wnikliwy radiolog,który nie pomija niczego,nawet najmniejszych zmian. Opis dokładny i rzetelny w kierunku onkologicznym. Bardzo Dziękuję za opis mojego TK.
Opinia dodana przez: Paweł K

lekarz Mariusz Sadowski

Chirurg ogólny, Urolog

41-500 Chorzów

Wspaniały specjalista w zakresie urologii, o czym świadczą długie kolejki do Doktora w Przechodni "Nasze Zdrowie" w Knurowie. Przez długie lata byłem pod ścisłą kontrolą Doktora, który przeprowadzał skuteczne diagnozy na skutek rozrostu prostaty. Otrzymałem również skuteczne leki jak np. Cardura XL, która jednocześnie obniżała mi skutecznie ciśnienie. W 2022 okazało się, że mam w gruczole krokowym cztery guzki, gdzie jeden nowotworowy z wysokim wskaźnikiem Glizona 4+4. Miałem do wyboru: …
Opinia dodana przez: Gendarz

lek. dent. Krzysztof Pluta

Stencel
Franciszka Karpińskiego 3
41-500 Chorzów

Mam nowe piękne ząbki dziękiPanu Dr.Krzysztofowi Pluta spełnił Pan moje marzenia.Miły sympatyczny perfekcyjny. Bardzo dziękuję i polecam każdemu...Pana Krzysztofa Plute ...Ilona

lekarz Bartosz Broen

Chirurg dziecięcy

41-500 Chorzów

Super podejście do pacjenta ( mój syn ).Pan doktor z powołania! Zainteresesowany, pomocny, opiekuńczy i do tego sympatyczny .Z poczuciem humoru :) Cierpliwie tłumaczy o przebiegu leczenia itd… I w dodatku jest człowiekiem wyrozumiałym pełen empatii. Dziękuję bardzo i życzę Wszystkiego dobrego !

dr n. med. Łukasz Cwalina

Weiss Klinik – Chorzów
Wiejska 4
Chorzów

Wspaniały lekarz:-) Jestem bardzo zadowolona z zabiegu ma bardzo mile podejscie do pacjenta Oby bylo więcej takich lekarzy :-)

lekarz Anna Piestrzyńska-Cieślik

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej DIAB SERWIS S.C. Specjalistyczna Przychodnia Lekarska
ulica Ryszki 57
41-500 Chorzów

Wspaniała Pani doktor, sympatyczna, z dużą wiedzą. Poświęca dużo czasu pacjentowi, dokładnie tłumaczy, cierpliwa. Polecam

lekarz Justyna Wróbel

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Świętego Pawła 11A
ulica ul. Świętego Pawła 11A
41-500 Chorzów

Jestem pacjentką P. Dr., miła, pełen profesjonalizm, szacun za cierpliwość do pacjentów, polecam z pełną odpowiedzialnością
{'id': 22728, 'name': 'Chorzów'} Psycholog
                                       mgr Patryk Goleń

mgr Patryk Goleń

Psycholog, Psychoterapeuta

Patryk Goleń
Katowicka 46/1
40-404 Chorzów

Życzliwe, kompetentne podejście. Odbyłem prawie roczną terapię, jestem zadowolony z efektów. Polecam.
Opinia dodana przez: TS

lekarz Mariusz Witold Papierniak

NZOZ Specjalistyczna Praktyka Dentystyczna Katarzyna Podlecka-Koszyk
pl. Powstańców Śląskich 1
41-500 Chorzów

Bardzo dobry lekarz.Wykonuje kompleksowe badania.Szybka reakcja na problem.Odpowiedział na wszystkie moje pytania,uspokoil i dokładnie wszystko wytłumaczył.Ma czas dla pacjenta.Pozytywnie nastawil na przyszłość.Polecam gorąco.
Opinia dodana przez: Jola

lekarz Tomasz Wilczyński

41-500 Chorzów

mam nadzieje ze to super specjalista.....w koncu tyle precyzyjnych operacji zaliczył ze wybieram jego do zabiegu /na siatkowce/.

lekarz Tomasz Horzelski

41-500 Chorzów

Bardzo kompetentny lekarz, widać profesjonalizm i pełne zaangażowanie w przeprowadzane badanie. Podejście bardzo kompleksowe, tłumaczy co będzie robił, po co i określa stopień ewentualnego bólu. Poświęcił mi czas na wyjaśnienie i analizę mojego przypadku, a także zinterpretował wcześniejsze wyniki badań. To bardzo uprzejmy i miły lekarz. Serdecznie polecam. A Panu doktorowi dziękuję za wszystko.
Opinia dodana przez: aleksandra

lekarz Krystyna Stanek

Dermatolog

NZOZ Centrum Medyczne św. Pawła
ulica św. Pawła 11a
41-500 Chorzów

Świetny lekarz, bardzo skuteczny miły i zna się na rzeczy. Jak najbardziej polecam
Opinia dodana przez: Andrzej
{'id': 22728, 'name': 'Chorzów'} Urolog
                                       lekarz Grzegorz Wagner

lekarz Grzegorz Wagner

Urolog

41-500 Chorzów

Uprzejmy i kompetentny specjalista. Dokładnie przedstawia problem i proces leczenia. Szybko postawiona diagnoza i zalecone leczenie pomogło mi skrócić czas rekonwalescencji. Polecam

lekarz Agnieszka Szczucka-Pistelok

41-500 Chorzów

Pani Doktor łamie standardy polskiej służby zdrowia. Kompetentna,bardzo zaangażowana,w zapracowanym dniu zawsze znajduje czas dla pacjenta. Widac, ze Człowiek i jego samopoczucie,również psychiczne,jest dla Niej bardzo ważne. Pani Doktor, bardzo dziekuje.
Opinia dodana przez: Dorota

lek. dent. Jacek Rybka

ul. ks. Augustyna Kordeckiego 5/1
41-500 Chorzów

Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Dr Rybka to super lekarz, bardzo kompetentny i uprzejmy. Polecam wszystkim.
Opinia dodana przez: Irena

lekarz Katarzyna Lipka

ul. Romualda Traugutta 7

dr n. med. Łukasz Blukacz

Centrum Medyczne Severux
Ul. Katowicka 157
Chorzów

Jestem przede wszystkim zachwycona tym,że Pan doktor rozmawia a nie prowadzi monolog.Wizyta przebiega w świetnej atmosferze.Co prawda ciągle obowiązują maseczki ale śmiejące się oczy pana doktora sprawiają, że człowiek nie jest spięty🙂
Opinia dodana przez: Mariola

lek. dent. Bartosz Gogolewski

Chirurg szczękowo twarzowy

41-500 Chorzów

Świetny specjalista ! Wykonywał zabieg u mojego dwuletniego syna który powybijał sobie ząbki. Jestem bardzo wdzięczna Panu Doktorowi bo dzięki niemu mój syn ma dzisiaj ząbki i może normalnie funkcjonować. Pozatym że jest bardzo dobrym lekarzem jest również człowiekiem o wielkim sercu !
Opinia dodana przez: Sandra
Pani Maria jest bardzo ciepłą osobą, która podchodzi do pacjenta bardzo profesjonalnie z widoczną chęcią pomocy. Czułam od niej bardzo duże wsparcie, zrozumienie i jest jedną z nielicznych osób której udało mi się w pełni zaufać. Pani Maria nie raz powiedziała mi coś, co było dla mnie bardzo niewygodne i niekoniecznie się z tym dobrze czułam, ale było to niezbędne w procesie terapii, która pozwoliła mi zrozumieć moje patologiczne mechanizmy …
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Piotr Pasek

Kardiochirurg, Chirurg ogólny

11 Listopada 37a/1
41-500 Chorzów

Polecam z całego serca. Lekarz z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Niezwykle serdeczny i kompetentny. Pan doktor starannie wyciął znamię i założył szwy. Dba o komfort pacjenta podczas zabiegu, tak by pacjent nie odczuwał bólu i stresu. Jestem wdzięczna Panu Doktorowi za pomoc i ogromną serdeczność. Dziękuje! I.O.
Opinia dodana przez: Iwona