lekarz Grzegorz Osmenda

Alergolog, Internista

ulica Podkowińskiego 2/24

Wysokiej klasy specjalista o dużej wiedzy i doświadczeniu. Z profesjonalnym podejściem w którym priorytetem jest pacjent. Polecam!!!
Opinia dodana przez: Weronika

lekarz Danuta Zyblikiewicz

ulica Krowoderskich Zuchów 12/60

Witam Panią serdecznie, nie wiem czy to wogule Pani , moje imię nazwiska Mariusz Zdański mam teraz 60 lat i jakimś cudem jeszcze żyje. Może przybliżę coś. Ileś lat w stecz przeprowadzałem Panią do mieszkania na przy rondzie mogilskim ma Pani Trzy córki. Męża który jest profesorem i wykłada no właśnie nie pamiętam gdzie ale chyba AGH było by bardzo miło gdyby to była Pani mój numer telefonu to 790-793-613. …
Opinia dodana przez: Mariusz Zdański

dr hab. n. med. Rafał Obuchowicz

Radiolog

ULTRAGEN Rafał Obuchowicz
Dąbska 18i

Świetny specjalista! zdecydowanie polecam dr Obuchowicza. Ma ogromne doświadczenie, potrafi pomóc w każdej sytuacji. Widać zaangażowanie i pasje do wykonywania zawodu!
Opinia dodana przez: Daria

lekarz Andrzej Strach

Chirurg ogólny, Urolog

ulica Miechowity Macieja

Wspaniały lekarz, bardzo dobry diagnosta, miły, spokojny, uprzejmy, kompetentny. Bardzo polecam tego lekarza, również z uwagi na połączenie kilku specjalizacji, w tym onkologii. Pan doktor sprawia, że pacjent czuje się komfortowo i bezpiecznie. Umie wytłumaczyć pacjentowi jego chorobę i rozwiać ewentualne wątpliwości. Jest empatyczny i bardzo życzliwy. Każdego traktuje z szacunkiem i pochyla się nad problemami pacjenta. Bardzo polecam doktora Andrzeja Stracha.
Opinia dodana przez: Tadeusz

lek. dent. Monika Włodarczyk

ulica Podkowińskiego 2/24

Do Pani doktor chodzę od kilku lat, została mi polecona przez znajomych, gdyż nie miała bym odwagi pójść do pierwszego nie znanego stomatologa. Pierwsza wizyta była dla mnie trudna z powodu bólu zęba, który przytrafił mi się po raz pierwszy w życiu. Na szczęście okazało się, że Pani doktor jest empatyczna, konkretna, znająca się na rzeczy. Nawet z trudną pacjentką (do łatwych nie należę) 😁. Teraz leczę zęby u MOJEJ …
Opinia dodana przez: Magdalena Jawień
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Stomatolog
                                       lek. dent. Agnieszka Plata-Bigoraj

lek. dent. Agnieszka Plata-Bigoraj

Stomatologia Nad Sudołem
ul. Józefa Grzesiaka "Czarnego" (dawna Wincentego Danka) 8/U3

Fajne podejście i profesjonalizm. Zdroworozsądkowe podejście do leczenia i rzeczowe wytłumaczenie dlaczego moje pomysły nie są rozsądne. Miły gabinet i dobry sprzęt

lek. dent. Ewa Guzowska-Lonc

NZOZ "Opieka Pielęgniarska"
os.2 Pułku Lotniczego 22

Najlepsza, najsympatyczniejsza, najbardziej kompetentna, najdokładniejsza, najmilsza pani stomatolog Ewa Guzowska-Lonc. Gabinet idealnie czysty i wygodny. To samo dotyczy poczekalni. Polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Wojtek

lek. stom. Marta Grejc

Marta Grejc Gabinet Stomatologiczny
Racławicka 12

Do Pani Doktor Grejc trafiłem dość przypadkowo. Zostalem umówiony na wizyte przez kolege, który tez jej nie znal wcześniej. Zdecydowala lokalizacja. Zostalem przyjęty dwukrotnie. Na pierwszej wizycie P. doktor trafnie zdiagnozowala mój przypadek i wyznaczyla termin kolejnego spotkania, biorac pod uwagę moje ograniczone możliwości czasowe! W trakcie drugiej wizyty, która trwala ok.3,5 h p. doktor wykazala się profesjonalizmem, kreatywnoscia i empatycznym podejściem do indywidualnego pacjenta. Dziekuje tez Pani Elzbiecie, asystentce …
Opinia dodana przez: marek gebka

lekarz Janusz Dziedzic

ulica Zapolskiej 42/83

Jak zawsze profesjonalnie i dowcipnie, poświęca dużo czasu Bada bardzo dokładnie, zbiera dokładny wywiad, jest dyspozycyjny i sumienny

lekarz Marian Ciążyński

Szpital Specjalistyczny
Prądnicka 35-37

Polecam. Bardzo dobry człowiek i lekarz. Kompetentny i życzliwy. Zabiegi przeprowadzone są fachowo. Udziela wszystkich niezbędnych wskazówek jak ma przebiegać rekonwalescencja. Życzę wszystkiego dobrego.
Opinia dodana przez: Elżbieta

lek. dent. Małgorzata Michałek

ulica Jana Szastera 3

Bardzo miła pani stomatolog, opowiada o leczeniu i wykonuje szybko swoją pracę. Pacjent może czuć się komfortowo.

lekarz Marta Rzepecka

Internista, Pulmonolog

ulica Armii Krajowej 5/222

Jestem zadowolony z wizyty. Wprawdzie kolejka się wydłuża, ale dobrze to świadczy o przeznaczonym dla pacjenta czasie.
Opinia dodana przez: Sławomir

lekarz Katarzyna Filipowicz

ulica Rydlówka 42/28

Dziękuję za wielokrotne uratowanie mojej Mamy Pani Doktor, jest Pani cudowną i niezwykle skromną osobą, która przedłuża paciętom życie

lekarz Jacek Madej

NZOZ AKmed
Twardowskiego 33A

Mój ulubiony doktor. Utrzymał moją ciążę w Klinice na Kopernika. Opinia jest nieco spóźniona, bo mój syn, którego Pan Doktor uratował niedługo skończy 30 lat, ale szczerze dziękuję!
Opinia dodana przez: Ania

lekarz Kinga Kosińska

Szpital Specjalistyczny
Prądnicka 35-37

Leżałem w Zakopanem w Szpitalu Powiatowym na Oddziale Ratowniczym. Miałem całkowicie zerwany mięsień czworglowy kolana. rozległy wylew krwi do nogi i wysoki wskaźnik krzepliwości uniemożliwiający natychmiastowa operacje. Kazano mi wracać do domu, do Gdańska. Autobusem, pociągiem na własna rękę. Utrata krwi ok 2 litry spowodowała anemię i parokrotne omdlewanie. Jeden z lekarzy powiedział, ze oni są tu po to, aby leczyć miejscowych i nie mam co tu szukać. Tak czekałem …
Opinia dodana przez: Michał Szudejko

lekarz Michał Wiłkojć

ul. Chocimska 19/40

Bardzo dobry lekarz, cierpliwie i spokojnie tłumaczy przebieg operacji oraz proces leczenia. Pozytywne podejście do pacjenta. Prawdziwy lekarz z powołania, godny zaufania, polecam.

lekarz Marek Andres

os. Witkowice Nowe

Pierwszy raz spotkałem się z tak przyjaznym kompetentnym lekarzem kardiologiem. Rzeczowe wyjaśnienie procesu leczenia. Wizyta przebiegła sprawnie, kompleksowo, z pełnym zaangażowaniem i dociekliwością. Fantastyczny człowiek, empatyczny, dokładny w przeprowadzonym wywiadzie. W pełni zasłużone 5 gwiazdek.
Opinia dodana przez: Darek

lekarz Joanna Siemieniuch-Hodana

ulica Starowiślna 56/12

Bardzo miła i uprzejma Pani doktor. Lekarz z powołania. Dysponuje szerokim zakresem wiedzy medycznej. Zawsze uśmiechnięta i cierpliwa względem pacjentów.
Opinia dodana przez: Jakub

lek. dent. Paulina Piechówka

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Kraków-Południe
ulica Szwedzka 27

Przez Panią Paulinę zrozumiałem w końcu ludzi którzy twierdzili, że stomatolog to nic wielkiego. Byłem u pani po raz kolejny i rzeczywiście gdyby taka wizyty spotkały mnie wcześniej, to do dentysty chodziłbym z przyjemnością, a nie na jakiś kolejny koszmar. Wizyty u Pani Pauliny uświadomiły mnie w jaki sposób wygląda profesjonalne leczenie stomatologiczne. Wyszedłem z poczuciem, że wiem co i jak w buzi słychać, znieczulenie bezbolesne, doszlifowanie na końcu idealne.
Opinia dodana przez: Mateusz

lekarz Karolina Knapik

OP DDA KCTU
Jerzmanowskiego

Wizyta przebiega sprawnie, lekarka podchodzi do pacjenta konkretnie i kompetentnie, stawia trafne diagnozy.
Opinia dodana przez: Ela