Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "SANA" w Pszczynie
ulica Wodzisławska 78
Poręba
Świetny i bardzo zaangażowany specjalista. Bardzo miły stosunek do pacjenta. Pozdrawiam Panią doktor.
Indywidualna Praktyka Lekarska
Kopernika 128
Poręba
Bardzo polecam Pana dr. wszystkim, którzy mają poważne problemy z kolanem. Na nartach zerwałam więzadło krzyżowe, przez poprzednich lekarzy zdiagnozowane jako naderwanie bocznego, które w rzeczywistości jest w stanie idealnym. Pan dr mnie operował, dziękuje mu serdecznie za wszystko! Jest bardzo dobrym i przede wszystkim doświadczonym chirurgiem.
Lekarz bardzo nie miły gburowaty zero empatii do pacjenta. Pacjent przychodzi ze skierowaniem z ośrodka zdrowia a on krzyczy i wyprasza z gabinetu obrażając pacjenta ze to nie do niego powinien byc zapisany gdzie pacjenta nie ma na to wpływu poniewaz na recepcji kierują chorego do poszczególnych lekarzy. Obraza pacjentów jest agresywny nie panuje nad emocjami.
Indywidualna Praktyka Lekarska
Kopernika 128
Poręba
Zadzwoniłam z prośbą o skierowanie na kontrolne badania krwi,ostatnie miałam przed pandemia a ostatnio dość słabo się czułam i chciałam skontrolować czy wszystko ok. Usłyszałam ze mam 24 lata wiec na pewno wszystko jest dobrze i nie dostane skierowania a w ogóle po co dzwonie skoro to nie jest nagły temat ani pilna sprawa życia i śmierci. Pragnę przypomnieć ze w takich dzwoni się na 112 a nie do publicznej …
Edyta Stolarczyk-Sowa SPL MEDTECH
Rozdzieńskiego, 9
Poręba
Gabinet Psychologiczny "Pomocna Dłoń"
Przemysłowa 4
SPZOZ w Porębie