Gabinet psychoterapii
ul. Grodzieńska 19
Opole
Pani Wiola jest bardzo miłą, przyjemną, pozytywnie ciepła osobą, bardzo fachowo i z sercem podchodzi do swoich pacjentów, czy też do swojego zawodu. Miałam okazje odbyć dosyć dużo terapii, w tamtym momencie czułam że jest ktoś kto mnie rozumie, ktoś kto chce mi pomóc. Pani Wiola jest najlepszym terapeutom jakiego miałam "okazje" doświadczyć w swoim życiu.
Gabinet Psychologiczny Katarzyna Burtna
ul. Kołłątaja 11
Opole
Pełen profesjonalizm. Pani psycholog kompetentna, dzięki niej udało mi się nawiązać na nowo dobrą relacje z moim dzieckiem.
Ośrodek Psychoterapii i Seksuologii
Reymonta 29, I piętro
Opole
Dzięki pomocy Pani Koniecznej udało mi się przezwyciężyć swoje problemy seksualne. Gorąco polecam dla osób, par, które ze względu na problemy seksualne i osobiste nie mogą współżyć. Poznanie przyczyny problemu oraz własna ciężka praca przy wsparciu i zaangażowaniu Pani Koniecznej spowodowała, że dzisiaj ciesze się razem z mężem swoim życiem seksualnym no i planujemy dziecko. Gorąco polecam!!!!
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Nutrimed Ziemia Opolska
1 Maja 9
Opole
Miałam okazję być z dzieckiem na dwóch wizytach. Dziecko nadpobudliwe z wybuchami agresji. Po pierwszej wizycie stwierdziła, że nie jest w stanie postawić diagnozy. Muszę przyjechać jeszcze raz z dzieckiem. Czyste zdzierstwo. Dala mi książkę o ADHD i kazała ja przestudiować. Dodatkowo lekarka miała wyraźnie zły humor, ciągle kazała mi uspokajać syna który był nadpobudliwy, zadawała mało pytań a bardziej zajmowała się obługą laptopa. Na następnej wizycie miała trochę lepszy …
Gabinet Psychoterapii
Powstańców Śląskich 25, p. 14-15 (I p)