InnerSpace Gabinet Terapii Iwona Rezmer-Pałka
Dąbrowskiego 7/4
Bardzo ciepła i zaangażowana terapeutka, skupiona na pacjencie. Czułam się wysłuchana i zaopiekowana.
Wybór psychologa zależy od rodzaju problemu, ale ogólnie dobre wrażenie zrobiła na mnie Pani Dagna. Ta terapia z nią bardzo pomaga, polecam
Centrum Medyczne Topsmed
Albańska 12/1
Wspaniała specjalistka – profesjonalna, empatyczna i bardzo zaangażowana. Młoda kobieta z ogromną wiedzą i indywidualnym podejściem do pacjenta. Czułam się zaopiekowana i wysłuchana. Z całego serca polecam.
Pani Patrycja jest niezwykle profesjonalnym i empatycznym psychologiem. Już od pierwszych spotkań daje poczucie bezpieczeństwa, zrozumienia i pełnego zaangażowania w pracę z pacjentem. Jej wiedza psychologiczna — zarówno oparta na polskiej, jak i światowej edukacji oraz aktualnych standardach terapeutycznych — jest w sposób bardzo świadomy i praktyczny wykorzystywana podczas terapii. Pani Patrycja wyróżnia się wysoką kulturą pracy, uważnością oraz autentyczną troską o dobro pacjenta. Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z …
ZOZ NR 2 w Rzeszowie Wiejski Ośrodek Zdrowia w Mrowli
Mrowla
Polecam Panią doktor Pelc Dymon, bardzo dobry specjalista oraz psycholog.Jestem bardzo zadowolona z opieki nad dziećmi. Pani doktor w szczegółowy sposób objaśnia stany chorobowe,działanie poszczególnych leków.Jest miła dla dzieci i rodziców
Nowopolska 7/7a
Uważam, że nie mogliśmy trafić lepiej i jeśli chodzi o kompetencje i podejście do pacjenta. Pani Doktor jest mega kompetentna osoba, potrafi wychwycić gołym okiem to czego nie widzimy i wysłuchać nas od początku do końca. Wizyta nie trwa 5 minit tylko godzinę i wszystko co nas martwi jest wyjaśnione i pełne wskazówek. Zdecydowanie polecam
Polecam tego psychologa, otworzył mi oczy na rzeczy, których nie dostrzegałam. Wcześniej obawiałam się wizyty u psychologa i nie sądziłam, że może być tak owocna. Dobry kontakt z pacjentem, nie ma się oporów by mówić o swoich problemach, można znaleźć zrozumienie i dobre rady
Patryk Goleń
Katowicka 46/1
Chorzów
Życzliwe, kompetentne podejście. Odbyłem prawie roczną terapię, jestem zadowolony z efektów. Polecam.
Po-moc gabinet psychologiczny
Chmielna 98
Terapia, która odmienila moje życie na lepsze. Prawdziwa ulga, niemożliwe stało się możliwe:) po wielu nieudanych terapiach kiedy byłam już całkowicie zniechęcona cudem trafiłam do Pani Agnieszki i moje życie poszło do przodu :)
Gabinet Psychoterapii Filip Łowicki
Ks. Jałowego 6a/24
Rzeszów
Serdecznie polecam Pana Filipa. Potrafi wysłuchać człowieka, pomóc spojrzeć na problemy z większym dystansem, wesprzeć w szukaniu możliwych rozwiązań. Coś co wydawało mi się problemem nie do przejścia okazało się być w zasięgu moich kompetencji!
Pani Marzena tonie tylko bardzo dobry psychoterapeutka, ale cudowna i ciepła osoba. Przesympatyczna. Zaangażowana w udzieleniu pomocy. Profesjonalnie podchodzi do pacjenta.Pani Marzena czyni cuda, nauczyłam się być szczęśliwa, śmiać się głośno i do łez. Dziękuję bardzo za pomoc pani Marzeno.
Przychodnia Rejonowa
Piłsudskiego 2
Rymanów
Pani Judyta jest świetnym specjalistą, korzystałem z jej usług przez kilka miesięcy i za każdym razem byłem zadowolony z wizyty, jestem jej wdzięczny za pomoc. Szczerze polecam : )
" MEDICUS" Specjalistyczne Centrum Stomatologiczne
ul.Żwirki i Wigury 2b
Kęty
Pani Natalia jest ciepłą i otwartą osobą. Poza praca z dziećmi wspiera również rodziców w całym procesie terapii. Ma ogromna i fachową wiedzę, którą chętnie się dzieli, tłumacząc każdą niejasność. Serdecznie polecam :)
Gabinet Psychologiczny Katarzyna Burtna
ul. Kołłątaja 11
Opole
Pełen profesjonalizm. Pani psycholog kompetentna, dzięki niej udało mi się nawiązać na nowo dobrą relacje z moim dzieckiem.