Centrum Specjalistycznej Diagnozy i Terapii
Rybnicka 47A
Pszczyna
Pani doktor godna polecenia profesjonalizm i podejście do pacjenta w 100%.Miła usmięchnięta .konkretna .Pani doktor jest wzorem lekarza Dziękujemy bardzo .G.P.Janik
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Szpital w Pszczynie
Pszczyna
Pani Doktor jest po prostu wspaniała! Zawsze odczuwałam stres przed wizytą u lekarza a do Pani Doktor idę wręcz z uśmiechem! Zero nerwów, zero spięcia, wszystko spokojnie, z poczuciem bezpieczeństwa i zaopiekowania! Jestem wdzięczna, że trafiłam pod Jej skrzydła 😊
Bardzo dziękuję Panu Piotrowi za pomoc w powrocie do sprawności po artroskopii kolana. Przesympatyczny doktor z ogromną wiedzą i umiejętnościami.Umie w przystępny sposób wytłumaczyć problem i skutecznie pomaga go rozwiązać.Emanuje ciepłem i spokojem. Godny zaufania - szczerze polecam.
ZL-D CUM PRZYCHODNIA - NEUROMAG
Ogrodowa 27B
Pszczyna
Pierwszy raz byłam u pana doktora. Wizyta przebiegł profesjonalnie i sympatycznie.Przeanalizował mój rezonans i postawił diagnozę .Lekarz znający się na swojej pracy .Dlatego zdecydowałam się być zoperowana przez pana doktora .Bardzo polecam dr.Nikodema Przybyłko .
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Pszczyńska Spółka Lekarska "MEDICES" Sp. z o.o.
ulica Sokoła 2
Pszczyna
Super specjalista. Bardzo uprzejmy lekarz odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku.Po jego operacji żylaków prawej nogi w 2018 r ani śladu po zabiegu.
Pszczyna
Lepszego lekarza nie spotkałem -a często chorowałem i mam porównanie,odpowiada mi kameralna,mała przychodnia,bo teraz dużo wielkich przychodni,gdzie pacjent jest kolejnym przypadkiem i każda wizyta u innego doktora
Lekarza poznałem w 2018 roku zupełnie przypadkowo. Leżałem na Oddziale Urologii Szpitala Wojewódzkiego w B-B, gdzie zwyczajowo z pacjentami się nie rozmawia. Obchody mogliby sobie w sumie darować, bo wchodzą i wychodzą w ogóle nie słuchając pacjentów (o ile pacjenta w ogóle dopuszczą do głosu!!!). I właśnie podczas wieczornego obchodu Grzegorz Kies podszedł do mnie i powiedział, że przeprowadzi ze mną kwalifikację do zabiegu, ale przeprasza, bo nie wie kiedy …
Pszczyński Ośrodek Reh.-Terapeutyczny
Pszczyna u. Antesa 1
Pszczyna
Profesjonalista z prawdziwego zdarzenia. Ma bardzo dużą wiedzę, nie przepisuje niepotrzebnie leków jeżeli nie widzi takiej potrzeby a pod względem tłumaczenia choroby i leczenia nie ma sobie równych. Ponadto bardzo sympatyczny człowiek. Leczyłem się u wielu neurologów (w tym u profesorów zwyczajnych), ale to Pan dr Przytarski jest zdecydowanie najlepszy. Zdecydowanie polecam.
Dzienny Ośrodek Rehabilitacyjno-Edukacyjno-Wychowawczy
dr. Witolda Antesa 1
Pszczyna
Wspaniały kompetentny kardiolog. Wiedza i pasja widoczna przy pierwszym spotkaniu. Bardzo pomógł mojej mamie. Podejście do pacjenta niespotykane w naszym szpitalu w Łomży. Przywrócił mi wiarę w człowieka, że jeszcze są tacy wyjątkowi ludzie jak On. Dziękuję bardzo i życzę sukcesów w każdej dziedzinie życia. Barbara Dolecka.
Chciałabym serdecznie polecić panią doktor, która jako jedyna potrafiła trafnie zdiagnozować przyczynę bólu zęba, z którym zmagałam się od długiego czasu. Wcześniejsi specjaliści albo rozkładali ręce, albo podejmowali nietrafione działania – niestety, niektóre z nich okazały się zupełnie niepotrzebne. Pani doktor wykazała się ogromną wiedzą, precyzją i cierpliwością. Już od pierwszej wizyty dało się odczuć, że to osoba, której naprawdę zależy na dobru pacjenta. Nie działała pochopnie, dokładnie przeanalizowała mój …
Pszczyna
Żeby wszyscy lekarze byli tacy jak dr Ciosek... Fachowa, uprzejma, chce i umie wytłumaczyć na czym polega problem i jego leczenie (co dodatkowo świadczy o kompetencji). Uprzejma i miła. Potrafi też powiedzieć "to nie ja, z tym proszę do specjalisty xy"..
Zdecydowanie polecam. Nikt mi nie pomógł tak jak pani doktor. Podczas gdy inni specjaliści wciskali mi kity, albo lecieli regułkami z książek, pani doktor postawiła mnie na nogi i zmieniła moje podejście do wiele kwestii. Dzięki niej odzyskałam spokój ducha i uwierzyłam w to, że warto korzystać z porad i leczenia takich specjalistów.
TRAUMA-DENT
ul. Słoneczna 4
Pszczyna
Najlepszy lekarz polecam z całego serca prowadziła dwie moje ciążę zawsze były wszystkie badania wykonywane