lekarz Renata Zięba

Urszulańska 15/2
33-100 Tarnów

Od kilku lat mam dwóch synow pod stałą kontrolą u Pani doktor. Trafiona diagnoza u młodszego po wizytach u kilku poprzednich lekarzy...niektorzy z nich żerują tylko jak wydrzeć najwięcej kasy za badania,lub zero podejścia przy badaniu spirometrii u 5-latka. Obecnie syn ma 16 lat,czuje sie bardzo dobrze nie jest leczony antybiotykami przy zwykłym katarze... Starszy, lat 19 na odczulaniu(podobnie jak i młodszy) z powodu nasilenia alergii. Obecnie nie maja praktycznie …

lekarz Małgorzata Czwajda-Makarowicz

Garncarska 30/4
62-600 Koło

Pani Doktor Małgorzata godna zaufania umi rozmawiać z ludźmi słuchać potrafi dotrzeć do człowieka sam jestem przykładem.Pani Doktor wyciągła mnie nie raz z dużych ale to bardzo dużych problemów zdrowotnych Bardzo dziękuję i jestem Pani Doktor wdzięczny

lekarz Grażyna Mikusek

Gabinet Stomatologiczny
Sapieżyńska 10/11
21-500 Biała Podlaska

Polecam, bardzo miła i uprzejma pani, bardzo dobrze się z nią dogaduje. Z całego serca polecam :))) .

lekarz Adam Wójcik

Alergolog, Pediatra

Nowy Świat 16/3
34-700 Rabka-Zdrój

Do doktora Wójcika trafiłam z córką podczas diagnostycznego pobytu w Instytucie Chorób Płuc i Gruźlicy w Rabce. Gdyby nie to, że jesteśmy z Krakowa, zapewne byłby to lekarz mojego dziecka. POLECAM!

lekarz Mariusz Łabędzki

Zespół ZOZ w Czarnkowie
ulica Kościuszki 96
64-700 Czarnków

Od wielu lat leczę się na choroby górnych dróg oddechowych - niestety jak dotąd leczona byłam wyłącznie ambulatoryjnie .Sytuacja zdrowotna zmusiła mienie do poszukiwań lekarza internisty pulmonologa poza miastem Piła i ….strzał w dziesiątkę .Przede wszystkim dr M.Łabędzki jest niezmiernie dociekliwy .Poświęca dużo prywatnego czasu na ocenę wcześniejszego sposobu leczenia ,analizuje wyniki badań .Kiedy trafiłam na oddział płucny Chodzieskiego Szpitala ,który działa w ramach Wielkopolskiego Centrum Pulmonologii i Torakochirurgii ,doktor …
Opinia dodana przez: Iwona
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Internista
                                       dr n. med. Marek Koprowski

dr n. med. Marek Koprowski

UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)

Bardzo miły, kompetentny lekarz. Bardzo spokojnie podchodzi do pacjenta. Dokładnie tłumaczy, odpowiada na pytania. Doradza pacjentowi, jestem bardzo zadowolona, że własnie na niego udałam się z mężem, który jest pacjentem z dużym balastem choroby do niego.

lekarz Ahmad Eibach

Szpital Powiatowy w Chrzanowie
ulica Topolowa 1
32-500 Chrzanów

Pan doktor jest znakomitym fachowcem, szczegółowo informuje pacjenta o jego wynikach, jest pełen empatii. Miło się rozmawia z Panem doktorem, rzeczowy ale zawsze z ciepłym słowem, pociechą dla pacjenta. Pan doktor troskliwie zajął się mną w szpitalu w Chrzanowie, zależało mu, zeby mój zaplanowany zabieg odbył się i wszystko sam nadzorował.
Opinia dodana przez: P_79p

lekarz Dariusz Konopiński

Alergolog, Pulmonolog

Centrum Dyspozytorskie
Czerwonego Krzyża 45
08-110 Siedlce

Jestem po trzech wizytach u pana Konopińskiego i jestem pod wrażeniem, doskonały diagnosta, bez problemu i z własnej inicjatywy zlecił kilka badań. Przez ostatnie kilka lat wielu innych, często znanych lokalnie i polecanych alergologów i dermatologów, nie potrafiło postawić właściwej diagnozy i nie zleciło takich badań diagnostycznych. Podejście do pacjenta i wysoka kultura osobista p. Konopińskiego z pewnością wyróżniają go spośród grona nie tylko siedleckich lekarzy. Gdybym mógł zastosować szkolną …
Opinia dodana przez: Hen

Jan Czaban

Alergolog, Internista

Niezwykła profesja, dokładność, dbałość o pacjenta i rzetelność. Dr Czaban z niezwykłą uprzejmością wita każdego pacjenta i dokładnie bada oraz tłumaczy przebieg choroby oraz leczenia. Jak dla mnie - najlepszy alergolog!!!!
Opinia dodana przez: Anka

lekarz Agnieszka Piślewska

Medica Pro Familia
ulica Ziębicka 16

Dr Agnieszka Pislewska jest doświadczonym lekarzem bardzo profesjonanym z dużą empatią dla pacjentów. Jest osobą uprzejmą godną polecenia.
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Iwona Sak

Alergolog, Pediatra

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej SPECJALMED
32-412 Wiśniowa

Pani Doktor bardzo konkretna, dokładna, empatyczna, od pierwszego kontaktu, przy zbieraniu wywiadu bardzo miła i budząca zaufanie. Córka zdiagnozowana, wyszłyśmy z oddziału uspokojone i konkretnie uświadomione o zagrożeniach i sposobie postępowania.

lekarz Maria Mazur

pl. Konstytucji 3 Maja 3
02-100 Olsztyn

Cudowna ,profesjonalna Pani DOKTOR z powołania.Inni lekarze powinni brać przykład jak powinno się zajmować pacjentami.

lekarz Krystyna Komnata

Chałubińskiego 9

Jedno słowo - Świetna lekarka . Dociekliwość , profesjonalizm fachowe podejście do pacjenta. Bez zbędnych uwag podaje pacjentowi zalecenia dotyczące dalszego leczenia i postępowania w trakcie choroby.
Opinia dodana przez: HALINA

lekarz Bożena Woropaj

Pomorska 1/1
68-100 Żagań

Wspaniały lekarz. Pani doktor ma cudowne podejście do dziecka, jest uprzejma, cierpliwa, wszystko tłumaczy. Nie bagatelizuje problemów, ale też nie zapisuje leków na wyrost. Polecam!!

lekarz Aniela Cieśla-Gudowicz

ulica Wiejska 87
42-690 Nowa Wieś Tworoska

Cudowna nic dodać nic ująć trzeba z nią porozmawiać ja miałam przyjemność być na sorze w szpitalu gdzie miała dyżur dziecko przyjęła do szpitala okazało się że ma zapalenie płuc a w przychodni niestety pani poprzednia lekarka nic nie wysłuchał

lekarz Ewa Garbino

MEDYK - LEKARZE SPECJALIŚCI
Traugutta 13
13-100 Nidzica

Wspaniały Lekarz i człowiek - profesjonalista. Zrobi wszystko co możliwe, aby tylko ulżyć w cierpieniu i leczeniu pacjenta. Bardzo miła i sympatyczna osobowość z wielką empatią dla pacjenta. Lekarz o Wielkim Sercu, jest tylko dla Ciebie.
Opinia dodana przez: ANDRZEJ

lekarz Jolanta Serafin-Bromblik

ulica Gwarków 1
43-600 Jaworzno

Przyjechałam do Pani Doktor (wielka litera zamierzona) wczoraj z innego miasta ze względu na krótki termin oczekiwania na wizytę. I już wiem, że to jest "mój pulmonolog". Pani Doktor wyjaśniła mi wszystko, wysłuchała, kompleksowo podeszła do choroby interesując się również wynikami od kardiologa, szukała przyczyny dolegliwości, przepisała leki, powiedziała, co robić i kiedy. Jest dociekliwa i godna zaufania. Bardzo serdecznie polecam i jeśli to czyta, to również dziękuję!

lekarz Edyta Dąbrowska

SP ZOZ Miejski Szpital Zespolony
ulica Mirowska 15
42-200 Częstochowa

Gorąco polecam Panią doktor Pulmonolog Edytę Dobrowską. Serdeczna, ciepła i bardzo dobry specjalista zawsze służy radą , pomocą,cierpliwie tłumaczy.Bardzo zaangażowana w leczenie .U mnie sa efekty leczenia.Bardzo cieszę się,ze trafiłam do Pani doktor. Dziękuję bardzo.

lekarz Artur Kłusek

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Alfa-Med - Żory
ulica Promienna 1
44-244 Żory

Pan Doktor jest bardzo kompetentny, empatyczny i cierpliwy a poza tym uważnie słucha pacjenta i jego opiekuna podczas wywiadu, poważnie angażuje się w proces diagnostyki i analizy wyników, leczenie konsultuje z chorym traktując serio jego sugestie i wyjaśniając wszystkie istotne kwestie ,by wybrać optymalną opcję leczenia czyli skuteczną, ale i jak najbardziej komfortową dla chorego . Jest nie tylko wspaniałym specjalistą, ale także niesamowitym Człowiekiem, który ma ogromne poszanowanie dla …

lekarz Marta Rzepecka

ulica Armii Krajowej 5/222

Jestem zadowolony z wizyty. Wprawdzie kolejka się wydłuża, ale dobrze to świadczy o przeznaczonym dla pacjenta czasie.
Opinia dodana przez: Sławomir