Świetny lekarz. Przyjmuje tak, jak mu czas na to pozwala. Ma całą masę pacjentów zarówno z poważnymi problemami, jak i błahymi. Sztuką w tym szaleństwie czasowym jest zająć się tematami ważnymi, a bagatelizować nieważne. Inteligentny, uczciwy, szczery do bólu, temperamenty, wyrozumiały. Działa też w medycynie paliatywnej - szacun. Ciekawe te skrajnie niskie oceny.
Lekarz bagatelizuje opisywane przez pacjenta problemy. Bagatelizuje również poprzednie problemy z przeszłości jak i również ignoruje i nie wypisuje żadnych badań. Na informację o poprzednio przyjmowanych lekach które zostały wypisane po odpowiednich badaniach przez innego lekarza parsknął tylko “głupota”. Nie polecam, nie poświęca na wizytę NFZ dłużej niż 5 minut. Jest ignorantem oraz arogantem i nie szanuje pacjenta.
Lekarz bagatelizuje opisywane przez pacjenta problemy.
Nie polecam, nie poświęca na wizytę NFZ dłużej niż 5 minut.
Jest ignorantem oraz arogantem i nie szanuje pacjenta.
Leczę się u Pana Doktora regularnie od lat. Pan Doktor bardzo uprzejmy, kompetentny, wizyty przebiegają bez zarzutów
Bardzo miły lekarz. Fachowe podejście do pacjęta. Wysłucha, podpowie, doradzi. Byłe u niego już kilka razy i nigdy się nie zawiodłem.
Podczas wizyty w ogóle nie jest zainteresowany pacjentem tylko pyta się czy kolejna przyszła po l4 W ogóle nie słucha objaw pacjenta Nie wyśle na żadne badania bo twierdzi że sciemnia
W ogóle nie słucha objaw pacjenta
Nie wyśle na żadne badania bo twierdzi że sciemnia
Podczas wizyty odniosłam bardzo niemiłe wrażenie. Lekarz jest niemiły, ironizuje i bagatelizuje pacjenta. Wg niego przedstawione objawy to "moja uroda" i się ich nie leczy, zaś inny lekarz zlecił mi dodatkowe badania i wyszła na jaw poważna choroba. Dobrze, że posłuchalam swojego organizmu i skonsultowalam się z innym lekarzem, bo pewnie teraz nie pisałabym tej opinii. Nie polecam.