lekarz Rafał Czechowski

3,3
3,7

Lekarz odnosi się w chamski sposób do pacjenta, nie zna nowoczesnych technik leczenia, więc nie mam zaufania do jego kompetencji. Przepisuje leki które są bezwzględnie zakazane i niebezpieczne przy mojej chorobie, a po zwróceniu uwagi lawiruje między prawdą, a kłamstwem żeby tylko ukryć swoją niewiedzę. Dodatkowo straszy zgłoszeniem do NFZu cytuję "Żeby panią nie leczyli już na NFZ!". Nie polecam, bo można prędzej dostać udaru niż zostać wyleczonym przez pana doktora. Dodatkowo tłumaczy się też tym że "jest na kontrakcie, przyjeżdża tylko raz w tygodniu i nie wie co się dzieje w tej przychodni".

Pan Doktor jest godny polecenia. w sposób jasny i rzeczowy wyjaśnił mi przyczynę mojej choroby i sposób jej leczenia. Mam pełne zaufanie do Jego kompetencji, jest cierpliwy i uprzejmy , bardzo polecam .

Pan Doktor jest godny polecenia.

Oddział neurologiczny covid-owy ZOZ Świętochłowice 11-18.12.2020r. lekarz prowadzący :dr. Rafał Czechowski. Lekarz godny zaufania, trafnie stawia diagnozy, kompetentny, podejmuje właściwe leczenie pacjenta. Nie jest obojętny na sugestie pacjenta, słucha pacjenta i podejmuje działanie. Panie doktorze bardzo dziękuję. Polecam Pana doktora z całego serca. Pacjentka z sali 205.

Panie doktorze bardzo dziękuję.
Polecam Pana doktora z całego serca.
Pacjentka z sali 205.