Nie polecam. Omijać szerokim łukiem... Jeśli ktoś uważa że ten lekarz jest ok, to chyba tylko jak bierze pieniądze...
Jeśli istnieją Anioły , to ten lekarz nim jest. Słowa dziękuję to zbyt mało. Z całego serca polecamy tego lekarza..
Trudno znaleść w jednej osobie dobrego lekarza, doskonałego urologa i wspaniałego człowieka.Mnie się udało.Takim lekarzem jest doktor Rafał.Dziękuję doktorze za wszelką pomoc.Wdzięczna pacjętka.
Jeden z najlepszych lekarzy jakich miałam okazję poznać! Bardzo kompetentny, uprzejmy, pełen zaangażowania, empatii, ciepła i troski o pacjenta, cierpliwie wyjaśnia wszelkie wątpliwości. Jednym słowem powiew świeżości w świecie medycyny. Obyśmy mieli więcej takich lekarzy! Polecam na 100%!