Cudowna kobieta ! Wszystko mi wytłumaczyła. Byłam pierwszy raz ale cala ciążę będę prowadzić u niej! Polecam z całego ❤
Bardzo dobry lekarz. Wyjaśnia, zna potrzeby pacjenta i jest pomocny. Polecam Panią doktor, prowadzi moją ciążę.
Polecam serdecznie, zawsze konkretna ale tez i sympatyczna, potrafi pomoc w kazdej sytuacji. Prowadzial moja ciążę - zawsze do konca z zaangazowaniem
Prowadzial moja ciążę - zawsze do konca z zaangazowaniem
Nie polecam żadnej z Pań! miałam dwa tygodnie wycięte z życiorysu, łącznie z diagnostyką onkologiczną, bo Pani pęcherzyk przed okresem na jajniku zdiagnozowała jako rak jajnika. Całkowity brak kompetencji! Zostałam naciągnięta na badania na 800 zł! Odradzam!
Konkretna, ale miła :) Bardzo rzeczowe podejscie do pacjenta. Wszystko tłumaczy. nie bagatelizuje problemu. Bede polecac kolezankom :)
Konkretna, ale miła :) Bardzo rzeczowe podejscie do pacjenta.
Wszystko tłumaczy.
nie bagatelizuje problemu.
Bede polecac kolezankom :)
Świetna pani doktor. Potrafi słuchać i odpowie na każdy problem. Jest niezwykle delikatna. Naprawdę polecam.
Rewelacyjna lekarka, ma świetne podejście do pacjentek. Potrafi żartować i porozmawiać na luzie. Na wizytach w przychodni czułam się jakbym była na prywatnej wizycie. Poleciłam panią koleżankom i tak jak ja, są zadowolone z wizyt.