lekarz Renata Wąsik

Dermatolog, Wenerolog

Pani dr Wąsik to bardzo kompetentna osoba. Trafiłam tutaj z polecenia. Do mojego problemu skórnego związanego z tatuażem podeszła w naprawdę profesjonalny sposób. Dzięki czemu ogromny ból przy lekkim zadrapaniu ustał, a grudki na skórze znacząco się pomniejszyły. Poprzedni dermatolog nie podołał temu zadaniu. Poza tym, gdy jakiś przepisany lek nie działał, to kolejna wizyta odbywała się bezpłatnie, co tylko pokazuje, że Pani doktor naprawdę zależy na dobru klienta i jest w tym fachu z zamiłowania. Dodatkowo jest to naprawdę ciepła i życzliwa osoba, co sprawia, że wizyty są bardzo miłe i zawsze chętnie wracam!

Pani Doktor Renata Wąsik poświeciła swoją magiczną latarką i wydała wyrok na mojego ojca: trzy miesiące życia, wszędzie przerzuty. "Nic nie da się zrobić, trzymajcie go za rękę i po prostu z nim bądźcie." Tata podjął leczenie w Gliwicach. Czuje się bardzo dobrze, ma 86 lat, od podłej diagnozy pani Wąsik w marcu minął rok. Serdecznie pozdrawiam Panią Doktor, zespół Lekarzy z Gliwic również pozdrawia. Zniszczyła nas Pani psychicznie swoją diagnozą. Odebrała nam Pani nadzieję! Moim zdaniem nie powinna Pani leczyć ludzi.

Moim zdaniem nie powinna Pani leczyć ludzi.

jestem bardzo zadowolona. wycięcie brodawki odbyło sie bardzo sprawnie i bezboleśnie. brak blizny. wizyty kontrolne darmowe.

wizyty kontrolne darmowe.

SUPEr PANI DOKTOR FACHOWA WIZYTA. Dzieki niej wiedzialam co to za choroba i to ona pozwolila mi uwierzyc w siebie!! bardzo polecam

SUPEr PANI DOKTOR FACHOWA WIZYTA.
bardzo polecam