lekarz Renata Żenkiewicz

1,8
1,3

Skusiłam się na krótki termin wizyty. To był błąd. Lepiej poczekać na wizytę u lepszego specjalisty niż zapisać do Pani doktor. Bardzo niesympatyczna, wchodzi w zdanie, neguje opowiadane dolegliwości. Potrzebowałam skierowanie na rezonans z kontrastem, którego nie otrzymałam bo wg pani nie ma takie potrzeby. Stanowczo nie polecam.

3,0

Najgorszy lekarz z jakim się spotkałem. Borykam się z bólem kręgosłupa, z MRI jasno jest napisane że jest ucisk na nerw. Usłyszałem tylko, że muszę sobie radzic z bólem bo ona nic nie pomoże i pyta się mnie jaka ma być tu jej rola. Nie polecam , szkoda czasu.

4,0

Porażka… Najlepiej omijać szerokim łukiem. Najgorszy neurolog na jakiego można natrafić. Dla ludzi z problemami kręgosłupa zapisuje Apap. Dramat!

3,0

Nie polecam pani lekarz ze względu na to że człowieka pomimo mającego wyniki badań wcześniejszych od ortopedy chcę uzdrowić człowieka i przywrócić do pełnej sprawności w życiu nie chcę kierować na badania dodatkowe pomimo że człowiek chce zdiagnozować swój sposób funkcjonowania tego że źle się czuje negatywne wystawiam ocenę ze względu na sposób podejścia do pacjenta

Szkoda że nie zobaczyłam wcześniej tej opinii którą znajduje się na tej stronie. W stu procentach się zgadzam. Dostałam skierowanie na cito na pogotowiu do neurologa aby uzyskać skierowanie na rezonans ponieważ w moim mieście nie ma rezonansu. Byłam w szoku jak szybko się dostałam do lekarza ale teraz już wiem dlaczego. Bóle w kręgosłupie mam co jakiś czas ponieważ coś tam uciska. W tym dniu nie bolał mnie kręgosłup więc pani doktor nie dała mi skierowania ponieważ dzisiaj mnie nie boli więc nie widzi powodów do tego abym uzyskała takie badanie. Szkoda czasu i w moim przypadku pieniędzy bo musiałam dojechać 30 km w jedną stronę. Również straciłam skierowanie które było na cito. To, w jaki sposób pani doktor zwraca się do pacjenta pozostaje wiele do życzenia.

Radzę trzymać się z dala od tego lekarza. Kompetencje zerowe. Pewnie stąd wynika brak kolejek do Pani lekarz. O jakiejkolwiek pomocy można zapomnieć. Pani Żenkiewicz wręcz odradza jakichkolwiek badań. Usposobienie do pacjentów też ma sobie wiele do życzenia.

Radzę trzymać się z dala od tego lekarza.