Centrum Diagnostyczno-Lecznicze INTERLAB sp.z o.o.
ul. 28 Czerwca 1956r. nr 161
Najlepsza reumatolog w Poznaniu. Pacjent jest traktowany przez panią dr Aleksandrę Kołczewską podmiotowo. Dosłownie - uratowała mi męża. Teraz pomogła mnie.
CSK MSWiA
ulica Wołoska 137
Byłam na pierwszej wizycie u pani doktor, która przede wszystkim bardzo dokładnie mnie zbadała, potem obejrzała wyniki badań laboratoryjnych, przepytała nt. dolegliwości, jakie biorę leki itd. i no cóż zaczynamy długotrwałe leczenie... Po pierwszej wizycie mam poczucie, że jestem w dobrych rękach, czekam na wyniki leczenia.
Uniwersyteckie Centrum Kliniczne GUMed
Dębinki 7
Trudno w kilku słowach strescic opinię. Pani dr jest przede wszystkim cudownym człowiekiem. Taki kontakt z pacjentem ma już sam w sobie działanie uzdrawiające. Bezpośrednia, empatyczna, życzliwa, mająca czas dla pacjenta. Widać, że ten zawód to jej pasja i powołanie. Lekarz z dużą wiedzą i doświadczeniem. Ja jestem pod ogromnym wrażeniem i śmiało mogę stwierdzic, że to cud, że do niej trafiłam. Jestem bardzo wdzięczna. Życzę Pani doktor wszystkiego co …
DARIMED
Prosta 42
Kielce
Lekarz, jeden z najlepszych, najsympatyczbiejszych i najbardziej kompetentny, z jakim miałam styczność. Polecam. Obyśmy mieli tylko takich lekarzy.
ulica Botaniczna 7 c
Mikołów
Pani Doktor ma doskonałe podejście do pacjenta. Przeprowadza dokładny wywiad. Pomimo pandemii nie boi się zbadać pacjenta, a nie jak inni "specjaliści" tylko praktykują teleporady. Wnikliwie przegląda dotychczasową dokumentację medyczną i potrafi zalecić skuteczne leczenie.
gabinet prywatny- Centrum Rehabilitacji
ul.Ks. Popiełuszki 6
Stalowa Wola
Doskonaly fachowiec,z kompleksowym podejsciem do pacjenta.Uprzejma,mila.Polecam wybor tego lekarza.Poswieca pacjentowi tyle czasu ile trzeba,wszystko dokladnie tlumaczy.Punktualna,solidna,
Przychodnia Lekarzy Specjalistów "SERCE"
ul. Okrąg 3a
Pani doktor z wielkim powołaniem dla pacjenta . Pamiętam jak córka przywiozła mnie do gabinetu w Otwocku , byłam całkowicie niesprawna . Miałam zaatakowane ręce i nogi a ból był tak przerażający, że prosiłam Boga o śmierć ... Na koniec wizyty , Pani doktor podniosła mnie z krzesła i wyprowadziła do córki -rozpłakałam się , bo pierwszy raz spotkałam się z takim zachowaniem lekarza . Kiedy po dwóch tygodniach od …
ZESPÓŁ PORADNI "ZDROWIE"
ulica Zielona 2A
Poddębice
Bardzo dobry lekarz,przyjazny dla pacjenta ,pomocny , rzeczowy ,i co najważniejsze - trafna diagnoza i wdrożone leczenie , polecam serdecznie
ulica Matejki 11/3
Bytom
Jestem bardzo szczęśliwa, że spotkałam Panią Doktor. Bardzo mi pomogła 5 lat temu z rozpoznaniu bòlu w stawach, znalazła przyczynę i ją rozwiązała. Panią Doktor cechuje holistyczne podejście do tematu zdrowia - jest otwarta, słucha i pamięta. Potrafi też człowieka podtrzymać na duchu ;-) Po wizycie kontrolnej wyszłam z uśmiechem na twarzy, dziękuję!