Filtruj terminy

Bytom

lekarz Karina Sitek-Ziółkowska

ulica Matejki 11/3
41-902 Bytom

Jestem bardzo szczęśliwa, że spotkałam Panią Doktor. Bardzo mi pomogła 5 lat temu z rozpoznaniu bòlu w stawach, znalazła przyczynę i ją rozwiązała. Panią Doktor cechuje holistyczne podejście do tematu zdrowia - jest otwarta, słucha i pamięta. Potrafi też człowieka podtrzymać na duchu ;-) Po wizycie kontrolnej wyszłam z uśmiechem na twarzy, dziękuję!

lekarz Jadwiga Rąbalska-Sikora

ulica Tarnogórska

dr n. med. Maria Głowacka - Kulesz

Internista, Rehabilitant

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MEDICUS" Spółka cywilna Zespół Lekarskich Poradni Specjalistycznych
ulica Żeromskiego 22/1a
41-902 Bytom

Witam Ja podzielę się swoją opinią, która jest taka że po stwierdzeniu u mnie w 2016r w szpitalu Żeromskiego w Bytomiu, tru tak zwanego tocznia zostałem "leczony" przez dr.Głowacką, na każdej wizycie pytała się jakie biore leki miałem wrażenie że chyba nic nie notuje,lecznicze też mnie nie przekonywało nigdy nie zostałem zapisany na leczenie biologiczne nie wiem czemu a jestem mężczyzną i to żadkie,pomijając fakt non stop spóźnień i telefonów …

lekarz Hanna Mastalerz

Chłodna 1 (Intimed)
41-902 Bytom

Lekarz dobry do przepisywania leków przeciwbólowych. Podejście do leczenia żadne.:(:(brak jakiegokolwiek zaangażowania.
Opinia dodana przez: agula

lekarz Joanna Głogowska-Szeląg