Jestem pod ogromnym wrażeniem podejścia do pacjenta Pana Doktora Derezińskiego mega empatyczny i przede wszystkim kompetentny.Po wizycie u Pana Doktora powraca wiara w Polską służbę zdrowia, a młodzież niech się uczy od Pana Doktora podejścia do pacjenta.
Szkoda czasu na wizyte. Nie polecam chyba ze jest aie po urazie to moze wtedy pomoze. Przyszłam z bólem baru po rtg lekarz stwierdził ze nie ma mnie prawa boleć bo nic tam nie ma. Doraznie stosować maści przeciwbolowe takie doatalam zalecenie. Na wizytę czekałam 4miesiace. Ból i nie smak pozostał.
Jestem pod wrażeniem,pan doktor to wspaniały lekarz, miły, pełen cierpliwosci i zainteresowania pacjentem.
Kompletny brak profesjonalizmu. Opryskliwy, łaskawie przyjmuje w poradni ortopedycznej. Wypalony zawodowo.
Omijać szerokim łukiem ! Tak okropnego lekarza nie spotkałam jak żyje ! Tacy jak On nie powinni przyjmować pacjentów!
Omijać szerokim łukiem !
Tak okropnego lekarza nie spotkałam jak żyje !
Tacy jak On nie powinni przyjmować pacjentów!
Lekarz jak najbardziej profesjonalny. Trafiłem na zakopiański SOR z mocnym stłuczeniem palucha stopy. Szybkie RTG i wykluczenie złamania. Tutaj pozytywy się kończą. Na pytanie o wystawienie L4 na dany dzień, doktor powiedział, że przecież mogę pracować. Nie spytał o charakter mojej pracy. W zasadzie niewiele go to obchodziło. Mechaniczne podejście do sprawy. Zero empatii i zrozumienia problemu pacjenta.
Po konsultacji u tego Pana, aby uniknąć komplikacji skonsultuj się czym prędzej z innym lekarzem... :)
Miły, kompetentny profesjonalista. Mieszkam w Gorzowie Wielkopolskim. Szkoda, że tutaj nie mamy takiego fachowa
niemiły, nieuprzejmy, lekceważące podejście do pacjenta, kompletny brak zainteresowania pacjentem, byle jak najszybciej go spławić, najgorszy lekarz u jakiegokolwiek byłem...
A mnie Pan Doktor pomógł i wbrew temu co piszą to super specjalista w swojej dziedzinie, doświadczony ortopeda.