Nie mogłam się doczekać spotkania z Magdaleną (powrót z urlopu macierzyńskiego)!PIERWSZY RAZ W ŻYCIU TAK TUPAŁAM NOGAMI - MARKETING SZEPTANY MÓWIŁ "MAGDA CI POMOŻE" Jest to moje kolejne podejście w walce - nie tyle z wagą, co z pamiętaniem o jedzeniu w dzień a nie obżeraniu się w nocy. Magda idealnie dostosowała - jadłospis zarówno do upodobań spożywczych jak i systemu pracy! Jej podejście do "Walczących" to pełen profesjonalizm. *NIESPÓŹNIONA …
Opalenica
Świetny lekarz.Kilkanaście lat temu uratowała mi życie. Długo się czeka,ale warto.Każdy jest traktowany indywidualnie, wszystko wytłumaczy. wszystkim polecam
Poradnia "K"
Powstańców Wlkp. 1.
Opalenica
Najlepszy lekarz . Poświęca czas pacjentowi bez patrzenia na zegarek . Dokładnie analizuje wyniki i informuje o dalszym przebiegu leczenia. Polecam
Opalenica
Chciałam podziękować Pani doktor za profesjonalne i pełne szacunku podejście do mnie - pacjenta. Badanie echo serca przez przełykowe wykonała tak szybko i sprawnie, że nie zdążyłam spanikować. Wszystko mi wyjaśniła i pokierowała dalej. Jeszcze raz z całego , dziurawego serca dziękuję:) Niech Bóg błogosławi. Anna Kotlarczyk
Przychodnia Stomatologiczna
Reymonta 1A
Opalenica
Po dłuższej nieobecności kolejny raz trafiłam do Dr Lisek z dużym problem ortodontycznym, który wpędzał mnie w kompleksy. Po dwóch wizytach Pani Doktor Lisek przywróciła mi olśniewający uśmiech, po którym odzyskałam wiarę w siebie. Doktor Lisek to wyjątkowy specjalista i wspaniała empatyczna osoba. Zdecydowanie polecam ten Gabinet! .
Poradnia "K"
Powstańców Wlkp. 1.