NZOZ "Przychodnia przy Rynku"
ulica Rynek 30
Siewierz
Pan Doktor Andrzej Pyrlik to lekarz z powołania. Zawsze uśmiechnięty, optymistyczny, profesjonalny i perfekcyjny. Rzetelnie i cierpliwe tłumaczy. To indywidualne podejście do problemu i pacjenta sprawia, że pacjent czuje się zaopiekowany a leczenie jest skuteczne. Polecam
NZOZ PRIMUS
ulica Szkolna 12
Siewierz
Pani Doktor w czasie wizyty zainteresowana tylko i wyłącznie rozmową z Panią pielęgniarką-koleżanką. Prywatne rozmowy gdy pacjent jest w gabinecie są daleko nie na miejscu. Dłużej niż sama wizyta trwały pogaduszki koleżanek. Nie polecam.
Siewierz
Pełny profesjonalizm, uprzejmość, zaangażowanie, ogromna wiedza. Polecam wszystkim osobom z problemami dermatologicznymi.
Siewierz
Miałam niestety okazję skorzystać z wizyty u tego lekarza, na nfz. Totalny dramat, przyszłam z problemem, zdezorientowana. Niestety nie dowiedziałam się co mi jest, zalecono okłady bez żadnego wytłumaczenia. Oczywiscie musiałam udać się do innego lekarza. Omijajcie szerokim łukiem takie lekceważące podejście
Bez znajomości jednostek chorobowych? Chyba raczej tak przyznanie kat B, mając zaświadczenie o rozpoznaniu stwardnienia rosnianego G35 , objęte programem lekowym NFZ do stałego leczenia lekami biologicznymi , o określonym stopniu niepełnosprawności edds .Naprawdę tacy ludzie orzekaja o czymklowiek ,???czy moze pani doktor spodziewa sie cudu i choroba wg niej magicznie zniknie? Otoz pani doktor stwardnienie rozsiane to choroba przelekla i postepujaca wymagajaca stalego leczenia do konca zycia , nie …
Siewierz
NZOZ "Przychodnia przy Rynku"
ulica Rynek 30
Szpital Chorób Płuc w Siewierzu