Podobno dobry chirurg i świetnie szyje. Ale pracować powinno się do pewnego wieku. Jest bardzo niesympatyczny, a w moim przypadku chciał mnie odesłać do domu, bez wykonania zleconych badań (TK), co miałoby bardzo negatywny skutek. Całe szczęście zakończyło się operacją, tylko dzięki mojemu uporowi, aby zlecone TK wykonać .
Polecam doktora P. Adama Bednarza. Wspaniały lekarz, chirurg. Zabiegi wykonuje bez zarzutu, najlepiej jak można wykonać. Pewna ręka, efekt gwarantowany. Sama osobiście doświadczyłam. Kompetentny, godny polecenia.