Sokółka

Najlepszy lekarz na świecie zarówno mama jak i syn sa zachwyceni :) poza tym cudowny, miły, życiowy człowiek polecamy każdemu!
Opinia dodana przez: Ewa i Witold

lek. dent. Beata Breczko

ulica 1-go Maja 6
16-100 Sokółka

Z wielką przyjemnością polecam.Mój pięcioletni syn bał się stomatologów do czasu jak zasiadł na fotelu u Pani Beaty.Obecnie ma wyleczonych kilka zębów i już chce ,żeby go umówić na kolejną wizytę.
Opinia dodana przez: Anita
Wzorowy chirurg/ Świetny fachowiec. Przyjemny , potrafiący zażartować i uspokoić przed zabiegiem i po.Operował mego ojca - nowotwór jelita grubego. Po zabiegu nie trzeba było leczenia onkologicznego. gorąco polecam.

lekarz Sławomir Grycel

Diabetolog, Internista

ulica Sikorskiego 60
16-100 Sokółka

Korzystałam z usług doktora będąc w ciąży. Objaśnił wszystko od A do Z. Jeśli zaszła potrzeba wytłumaczył jeszcze raz. Lekarz godny polecenia.
Opinia dodana przez: A.

lekarz Marek Dunikowski

16-100 Sokółka

Pan Doktor to wspaniały lekarz czas poświęcony pacjentce, kompetencje, wiedzą godna podziwu, a Pan Doktor godny polecenia.
Opinia dodana przez: Krystyna

lekarz Piotr Lisowski

Chirurg ogólny, Internista

Centrum Medyczne dr Sudnik
3-go Maja 1A
16-100 Sokółka

Do p. dr Piotra Lisowskiego trafiłam z polecenia. Już od pierwszego kontaktu dał się poznać jako człowiek sympatyczny, wyciszony, wzbudzający zaufanie, aby mu powierzyć swój problem zdrowotny. Dzwoni z przypomnieniem o wizycie, chociaż na początku było to tylko badanie USG. Udziela ponownie informacji jakie leki przyjąć i jak się przygotować do zabiegu. Zmienia datę, gdy pacjent nie może dotrzymać terminu. Już sam gabinet, bardzo nowoczesny sprzęt, a także stawianie na …
Opinia dodana przez: Barbara D.

lekarz Marek Chojnowski

16-100 Sokółka

Pan Doktor Chojnowski pomógł mi stanąć na własne nogi.Bylem w kilku szpitalach ale nikt nie podchodził do sprawy i zdrowia pacjenta jak Pan Dr Chojnowski.Postawil szybką i trafioną diagnozę.Sprawe wziął w swoje zdolne chirurgiczne ręce.Dziekuje ślicznie za tak szybką pomóc i zaangażowanie.Z poważaniem pacjent Andrzej Sawicki z Łomży
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Jerzy Głowiński

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

lekarz Wiesław Krupowicz

16-100 Sokółka

Fachowe podejście do pacjenta. Szczegółowe omówienie stanu zdrowia i możliwości leczenia. Wysoka kultura i dbałość o komfort pacjentki . Szczerze polecam.

lekarz Krzysztof Kozakiewicz

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Wojewódzka Stacja Pogotowia Ratunkowego w Białymstoku Zakład Pomocy Doraźnej w Sokółce
ulica Pocztowa 1
16-100 Sokółka

Pan Doktor Krzysztof jest bardzą otwartą osobą, od razu wzbudził moje zaufanie już w trakcie pierwszej rozmowy. Uważam, że jest znakomitym lekarzem, o bardzo szerokim zakresie wiedzy. Swoja pracę wykonuję z ogromnym poświęceniem oraz wielkiem zaangażowaniem. Bez problemu mogłam zapytać o wszelkie nurtujące mnie pytania, nie było żadnego problemu z konsultacją. Z czystym sumieniem bardzo gorąco polecam Pana Krzysztofa !

lekarz Edyta Staranowicz

16-100 Sokółka

Dr. Edyta Staranowicz jest niezwykle kompetentnym i empatycznym specjalistą. Jej dogłębna wiedza medyczna oraz umiejętność słuchania i zrozumienia potrzeb pacjenta sprawiają, że wizyta u niej jest zawsze komfortowa i satysfakcjonująca. Polecam panią doktor wszystkim, którzy szukają profesjonalnej opieki medycznej opartej na trosce o dobro pacjenta.
Opinia dodana przez: Radek

lekarz Waldemar Michałowski