Polecam z pełnym przekonaniem. Kompetentny, empatyczny, fachowy lekarz. Życzyłbym sobie zawsze spotykać takich specjalistów.
Pan Doktor Stanisław Nowak to wspaniały człowiek,ogromna wiedza ,wspaniałe serce , ciepły człowiek, chodziłam od doktora do doktora przez złą diagnozę którą dostałam na sorze noga była źle leczona i dopiero pan Stanisław wszystko mi wytłumaczył i dał diagnozę,leki , maść takie jak trzeba , naprawdę polecam z całego serca to anioł który pomaga ludziom i ich leczy a nie wysyła z kwitkiem. Pozdrawiam Pana Doktora
Trafiłam do Pana Doktora z bólem kręgosłupa i kolana, który nie pozwalał mi funkcjonować. Nie wierzyłam, że ktoś cokolwiek jeszcze pomoże. Pan doktor postawił trafną diagnozę i od razu przepisał odpowiednie leki i zastrzyki oraz powiedział co dalej powinnam robić. Po tym leczeniu totalna ulga w kręgosłupie i też w kolanie. Jeśli chodzi o mnie, to tylko ten lekarz. Jestem bardzo wdzięczna i pełna optymizmu, że będzie dobrze. Dziękuję Panie Doktorze.
Świetny lekarz, a oprócz tego dobry człowiek. Uśmiech Pana doktora, spokój i dobre rady były bezcenne, dziekuje z całego serca.
Świetny lekarz, a oprócz tego dobry człowiek.
Pan Nowak to Prawdziwy Lekarz z powołaniem a wizyta u Niego to jak herbata z Przyjacielem. Polecam . Nigdy się nie zawiodłem.
Lekaż godny polecenia ,wizyty na najwyższym poziomie rozmowy z pacjentem ,diagnoza choroby,leczenie po prostu profesjonalista polecam wszystkim takiego lekaża
Szczerze polecam Pana Doktora, wykazuje się ogromną empatią wobec pacjenta, trafnie stawia diagnozy, wszystko tłumaczy.
Wspanialy cieply lekarz.Traktujacy pacjenta holistycznie.Potrafi pomoc nie tylko w swojej dziedzinie.Goraco polecam
Bardzo dobry lekarz. Mimo wizyt u wielu lekarzy dopiero doktor Nowak mi pomógł. Bardzo kompetentny i uprzejmy. Prawdziwie zainteresowany zdrowiem pacjenta. Polecam w 100 %
Do gwiazdek dodaję: niezwykle sympatyczny i bardzo, bardzo solidny. Dobry wzór dla "państwowej" służby zdrowia.