Od Lat bałam się stomatologów, już dzień przed wizytą bolał Mnie żołądek, wchodząc do gabinetu z daleka krzyczałam, że boje się jak cholera. Pan doktor nawet nie wiedziałam w którym momencie uporał się z problemem bez boleśnie z uśmiechem na twarzy oraz bez zniechęcających komentarzy ❤️Polecam z Całego Serca
Pani Doktor to w 100% profesjonalista i specjalista w swojej dziedzinie. Potrafi zadbać o pacjenta ze starannością o najmniejsze szczegóły. Dba o komfort oraz bezpieczeństwo pacjenta. Tłumaczy każdy etap, oraz różne możliwości leczenia. Tego oczekuje się od lekarza - fachowej opieki. Pani doktor podchodzi do każdego przypadku indywidualnie, z sercem oraz zaangażowaniem. Polecam serdecznie korzystanie z usług :)
Polkowickie Centrum Usług Zdrowotnych-Zakład Opieki Zdrowotnej S.A.
ulica Kominka 7
Polkowice
Bez żadnych wątpliwości najlepsza w Lubinie i okolicach. Z czystym sumieniem polecamy panią doktor. Ogromna wiedza, kompetencje, profesjonalizm. Subtelna, zawsze uśmiechnięta i co bardzo ważne - wspaniałe podejście do małych pacjentów. Efekt leczenia powalający. Dziękujemy :)
ul. Nowosądecka 15C/2
Bardzo mila doktor tak sie balam teraz bede sie leczyc z mezem u P dr.Polecam wiem ile mam do wyleczenia i odrzymalam odpowiedz na wszystkie pytania.
Prywatna Przychodnia Lekarsko-Stomatologiczna JAWI-MED-MACURA Spółka Jawna
ulica Pokoju 8A
Ruda Śląska
Polecam dr ,kompetencja delikatny,wyjaśni wszystko uspokoi nerwy. Dzięki niemu strach przed dentysta poszedł w niepamięć..
Publiczny Specjalistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Inowrocławiu
ulica Poznańska 97
Inowrocław
Stomatolog godny polecenia. Zawsze wybiera opcję leczenia najlepszą dla pacjenta. Nie spieszy się, umie wszystko dokladnie wytłumaczyć. Jest bardzo uprzejmy i mily, dzięki temu pacjent nie musi się stresować.
NZOZ Przychodnia Specjalistyczna ,,HIPOTECZNA 4"
ulica Hipoteczna 4
Lublin
Bardzo mila, przyjazna atmosfera, lekarz sam w sobie sympatyczny i z poczuciem humoru co dobrze wplywa na relacje z pacjentem. Mialam usuwaną osemke, strasznie sie balam a nie bylo czego bo nawet nie poczulam.
Profesjonalne i przyjazne podejscie do pacjentów do wizytówka pani Eli. Dzięki wizytom w tym gabinecie zapomniałam o lęku przed dentystą czy stomataologiem. Ceną są przystępne , zawsze jak mam pilną potrzebę mogę liczyc na pomoc - takiego lekarza życzę wszystkim. Pozdrawiam.
Polecam wszystkim tego stomatologa.To gabinet i obsługa na wysokim poziomie. Dziękuję za stopniowe doprowadzanie moich zębów do porządku. Po kilku wizytach mogę stwierdzić, że dentysta przestał kojarzyć mi się z przykrą i bolesną koniecznością 🙂 Doceniam również za cierpliwość w opowiadaniu na wszelkie pytania.Napewno tu wrócę 🙂
RADAN - MED
ul. BASZTOWA 3 GLIWCE
Gliwice
Bardzo dziękuję za możliwość skorzystania z szybkiej wizyty, za empatię, pomoc , dokładną diagnozę i plan leczenia zęba. Polecam wszystkim gabinet Pani Doroty Wawrzynek -Urban
Specjalistyczny Gabinet Lekarski Iwona Keller-Konopka
ulica św.Brata Alberta 15
Brzesko
Z całego serca polecam Panią dr Kornelie i gabinet SCM. Profesjonalne podejście, ogromna wiedza i delikatność sprawiły, że wizyta przebiegła bez stresu i bólu. Gabinet nowoczesny, bardzo czysty, a atmosfera przyjazna i komfortowa. Co szczególnie warte podkreślenia w gabinecie pracuje się na najwyższej jakości, profesjonalnych materiałach, co daje poczucie bezpieczeństwa i pewność trwałych efektów leczenia. Czułam się zaopiekowana od samego wejścia. Zdecydowanie wrócę i polecam każdemu, kto szuka rzetelnego i …