lek. dent. Łukasz Olejarka

Novadent. Gabinet Stomatologiczny Olimpia i Łukasz Olejarka
ul. Kraszewskiego 29/2
Jarosław

Świetne podejście do pacjenta, w końcu przestałam bać się dentysty, po moich okropnych przejściach trafiłam na kogoś kto wie co robi, potrafi cierpliwie wytłumaczyć wszystko, poświęca maximum czasu pacjentowi, widać, że jest to stomatolog z powołania. Pozdrawiam serdecznie pana doktora i asystentkę, z którą tworzą dobry duet naprawiający me zęby :) Bez zastrzeżeń, polecam na 100%
Opinia dodana przez: maggie

lek. dent. Justyna Czarnota

Zduny 3
77-400 Złotów

-Świetna kompleksowa opieka dentystyczna. -Miła uśmiechnięta pani stomatolog -Zna się na tym co robi i w świetny sposób informuje pacjenta o podjętych działaniach -Co najważniejsze potrafi się odnaleźć w sytuacji i indywidualnie podejść do sprawy Serdecznie pozdrawiam
Opinia dodana przez: Damian

lek. dent. Karolina Kościółek

Prywatna Specjalistyczna Przychodnia Stomatologiczna "KOWDENT"
al. Adolfa Dygasińskiego 2D

Pani Doktor Karolina jest świetnym stomatologiem ze wspaniałym podejściem zarówno do najmłodszych pacjentów, jak i tych nieco starszych. Świetna technika pracy, wyjątkowa delikatność i dużo uśmiechu. Nasz dwuletni synek już nie może doczekać się kolejnej wizyty u pani Doktor. Szczerze polecamy.
Opinia dodana przez: Łukasz

lek. dent. Justyna Sienkiewicz-Brandt

Przychodnia Stomatologiczna Prima-Dent Grodzisk Wielkopolski
62-065 Grodzisk Wielkopolski

Od 2014 roku jestem pacjentem Pani Justyny Sienkiewicz. Z tej pory Pani uratowała mi 2 zęba (leczenie kanałowe), które byli beznadziejnym stanie, oprócz tego 8 wypełnienia w innych zębach, i wszystko zrobiona na wysokim poziome. Cierpliwość, wysoki profesjonalizm i perfekcjonizm jest zdecydowanie jej atutem. Polecam
Opinia dodana przez: Adil Eyvazov

lek. dent. Paulina Kuźnicka

Słomińskiego 5/25

Fantastyczny lekarz, przesympatyczna osoba, a do tego niezwykle kompetentna. Od początku tłumaczy co i jakimi metodami należy leczyć, odpowiada na wszelkie pytania, cały czas się dokształca. Leczenie ortodontyczne u tego lekarza jest kompleksowe, sprawne, prowadzona jest pełna dokumentacja fotograficzna, sprzęt i materiały na najwyższym poziomie. Polecam gorąco!

lek. dent. Łukasz Marczak

Centrum Medyczne CortenMedic
ul. Makolągwy 21

kompetentny i bardzo szczegółowy. Rzetelnie wszystko tłumaczy, dązy do rozwiazania problemu a nie zaleczenia. Bylam dwa razy, ale sadzie ze zaczne korzystac z uslug dra już na stale
Opinia dodana przez: Karolina
Super lekarz, spokojna i wyrozumiała. Dzieci bez strachu siadają na fotel. Dziękuję w imieniu Pani małych pacjentów Marceliny,Seweryna,Antoniego.
Opinia dodana przez: Romana

lek. dent. Łukasz Pięta

NZOZ ACTIV-MED s.c.
Franciszkańska 19
41-819 Zabrze

Bardzo polecam tego lekarza. Mimo młodego wieku bardzo kompetentny i profesjonalny. Poza tym ma duże poczucie humoru:)
Opinia dodana przez: Asia
Wizyta u Pana Antoniego to sama przyjemność. Nigdy nie spotkałam się z tak profesjonalnym i oddanym swojej pracy stomatologiem. Jest bardzo delikatny, wszystko spokojnie i dokładnie wytłumaczy jak i doradzi, jest również bardzo sympatyczną osobą z którą można porozmawiać na wszelakie tematy co przed zabiegiem potrafi bardzo uspokoić :) Z pewnością polecam wizyty u Pana doktora!
Opinia dodana przez: Aleksandra
{'id': 32049, 'name': 'Ruda Śląska'} Stomatolog
                                       dr n. med. Ewa Błąkała-Zawronek

dr n. med. Ewa Błąkała-Zawronek

Gabinet Stomatologiczny dr n. med. Ewy Błąkała-Zawronek
Gierałtowskiego 29
41-70 Ruda Śląska

Jesteśmy zachwyceni i z całą odpowedzialnością polecam ten gabinet i dr. Ewę Błąkała-Zawronek. Korzystam z usług zarówno ja, jak i 11-letni syn. Odkąd odwiedzamy gabinet w Rudzie - syn nie boi się wizyt, z chęcią otwiera buzię i pozwala sobie zrobić co trzeba. Jest szybko, konkretnie, sprawnie, bezboleśnie i nie za miliony monet. Polecam każdemu, kto jeszcze się waha!

lek. dent. Małgorzata Kossakowska

ulica Kościuszki 12
87-100 Toruń

Bardzo miła i sympatyczna Pani doktor. Profesjonalne i kompetentne podejście do pacjenta. Otrzymałem szczegółowa informację na temat przeprowadzanego zabiegu. Pani doktor ma świetne podejście do pacjenta , któremu stres szybko znika. Jeszcze raz bardzo dziękuję za wizytę.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lek. dent. Jacek Cichy

Chirurg stomatolog

Przyrodnicza 1
65-001 Zielona Góra

Fachowiec pod każdym względem polecam. Jeśli ktoś się zastanawia to POLECAM POLECAM POLECAM WSZYSTKIM. Wiktor I jego mama Dominika
Opinia dodana przez: Dominika

Zbigniew Gonciarczyk

Ortodonta, Stomatolog

Bylicy 1 lok 35
Olkusz

Świetny Pan Doktor! Leczę się u Pana Gonciarczyka już 7 lat i jestem bardzo zadowolona! Moje zęby były w fatalnym stanie- okropnie krzywe, poza tym są szerokie, co wyglądało tragicznie. Niektórzy dentyści mówili mi, że raczej nic nie da się z tym zrobić i moje zęby nigdy nie będą idealnie proste. Trafiłam jednak do doktora Gonciarczyka, który dobrał aparat, zastosował odpowiednie leczenie i co? Zęby są prawie perfekcyjnie proste! Jeżdżę …

Jacek Popiński

Niemcewicza 26

Najlepszy Stomatolog-Chirurg jakiego poznałem. Pełny profesjonalizm, wiedza i umiejętości. Zabiegi wykonywane z największą starannością a efekty utrzymują się bardzo długo bez konieczności ponownego odwiedzania. W moim przypadku nic się nie dzieje już od 22 lat a ząbki wyglądają jak by były wczoraj zrobione :-)
Opinia dodana przez: Adam

lek. dent. Tomasz Bronicki

Medren
Kobierzyńska 117B/1u

Świetny dentysta, bardzo dokładny, rzeczowy, bardzo profesjonalnie podchodzi do swojej pracy i leczy skutecznie. Leczył mi wiele zebów kanałowo poprawiajac pewną pania doktor.Polecam

lek. dent. Damian Pustelniak

Protetyk, Stomatolog

Plac Jaszowskiego 10
37-300 Leżajsk

Lekarz solidny,kompetentny,cierpliwy.Fachowo i rzetelnie wykonuje swoją pracę.Dodatkowo ceny usług zdecydowanie niższe niż u konkurencji.I co ważne dla większości zero bólu !! Zdecydowanie polecam!!

Paweł Kosior

Chirurg stomatolog, Protetyk

DENTALLAND Paweł Kosior - Chirurg Stomatolog
Stanisławowska 58

Byłem u p. Pawła na usunięciu zęba, co nigdy nie jest łatwe. Jednak w rękach tak dobrego fachowca jak p. Paweł czułem się bezpieczny. Ze spokojem polecam wizytę w gabinecie.

Alicja Stawowy

Bolesława Chrobrego 6/8
81-759 Sopot

Wspaniała Pani Doktor,bardzo miła,sympatyczny i wzbudzajacy zaufanie uśmiech,wyrozumiała,wprowadza swoim zachowaniem jakis taki spokój.Mam 42 lata-wczesniej tego nie znałam.Kiedys wizyty u dentysty to ból i nerwy,,,teraz jasne ,że do przyjemności "wiertło"nie należy,ale juz tak sie nie boję.Mam do dr Stawowy pełne zaufanie.Mój syn również jest pacjentem tej pani doktor i bardzo sobie chwali.Poza tym pani asystentka jest również bardzo sympatyczna i wzbudza pełne zaufanie.Obie Panie maja dużą cierpliwość do mnie,dziękuję za …

Elżbieta Wesełucha

Gabinet Elżbieta Wesełucha
Starowiślna 34/8

Zdecydowanie polecam - zostałem profesjonalnie przyjęty, pani doktor wszystko mi dokładnie objaśniła, a co najważniejsze ząb już nie boli ;)

Urszula Bamberska-Pośpiech

Ortodonta, Stomatolog

Śląska 69 lok. 1
44-335 Jastrzębie-Zdrój

WITAM!!!Byłam na jednej wizycie.01.03.2012 mam nastepną-plan leczenia.Pani doktor jest bardzo miła,odpowiada na wszystkie pytania.Aparat metalowy kosztuje 1.800zł(na jedną szczenkę)koszt wizyty 100zł,za odciski nie płaciłam.Zleciła pantonogram szczęki koszt za 2 zdjecia 90zł.