lek. dent. Małgorzata Chłosta

NZOZ Centrum leczenia zaburzeń OUN i wspierania rozwoju dzieci "Kangur"
ulica Hallera 16
41-200 Sosnowiec

Fachowość na najwyższym poziomie. Empatia wobec pacjenta, jego lęku, cierpienia, ale też wobec bezradności lub... wstydu. Człowiek, któremu można w pełni zaufać. A przy tym urocza ciepła kobieta z pogodnym uśmiechem na twarzy dla każdego. Serdecznie polecam, Panią doktor.
Opinia dodana przez: Lesław

lek. dent. Iwona Werocy-Yehya

Archimedesa 3/40

Pani Iwona to stomatolog, na którego zawsze można liczyć – skuteczna i niezwykle profesjonalna w swoim podejściu. Z pełnym zaangażowaniem podchodzi do leczenia, dbając o najwyższe standardy, co daje poczucie bezpieczeństwa i pewności, że jesteśmy w dobrych rękach. Polecam każdemu, kto szuka fachowej opieki!
Jestem pod wielkim wrażeniem kompetencji i fachowości Pana Doktora Huberta Dziadek. Zabieg usuwania korzenia ,który już na samą myśl mnie przerażał i który tyle czssu odwlekałam, trwał może z 7 minut i był zupełnie bezbolesny i spokojny. Znieczulenie idealne, po zabiegu żadnych powikłań a co dziwne- nastawiałam się na ból miejsca po usuniętym korzeniu kiedy już znieczulenie przestanie działać, a nie było tego w ogóle czuć! Pan Doktor to Geniusz, …
Opinia dodana przez: Zadowolona pacjentka

Maciej Kutnicki

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Lekarska "VITAL"
Piłsudskiego 1
05-091 Ząbki

Fantastyczny. Cierpliwy, sympatyczny, działa megasprawnie. Znieczula genialnie, usuwa co trzeba błyskawicznie. Świetny fachowiec i po prostu kochany człowiek z ogromnym sercem dla Pacjenta. Aż mi głupio pisać opinię o takim Specjaliście, bo kim ja jestem, żeby oceniać rzemiosło chirurga... Wszystkiego dobrego Doktorze!

lek. dent. Konrad Krszyna

Stomatologia DENTICA NZOZ
Ogrodowa 16B

Perfekcjonista, super profesjonalista. Mega pozytywne podejście do pacjenta. Naprawdę można poczuć się podczas wizyty komfortowo, bezpieczenie.

lekarz Marta Pawuła

Centrum Stomatologii Kopernik w Poznaniu
już NIE PRACUJE!!!!!!!!!!!!!!

Odnalazłem Panią doktor poprzez google - w poprzedniej przychodni nie chcieli dać namiarów na nowy gabinet. Było to dla mnie ważne bo zaufałem temu lekarzowi i po raz kolejny nie zawiodłem się :-) POLECAM. Maciej P.

dr Mariusz Nykiel

Nastrojowa 65/14

Profesjonalizm w najwyższym wydaniu. Polecam z pełnym przekonaniem. Dokładność, uprzejmość,kultura i wiedza .

lek. dent. Rafał Estreicher

Piłsudskiego 18 / 4
Nowa Ruda

Bardzo dobry dentysta. Od dziecka się bałem wizyt u dentysty a tu proszę zero strachu i po problemie. Polecam. Dobry stomatolog i asystentka spoko babeczka😉
Opinia dodana przez: Piotrek
Byłem na wyrywaniu ósemki, zabieg trwał 15 minut. Szybko, sprawnie i bezboleśnie, polecam. Ogólnie jestem bardzo zadowolony, poprzednie ósemki miałem wyrywane w Warszawie i zawsze było krwawo, boleśnie i co najmniej godzina walki z zębem. Specjalnie jechałem do Pani Stuce i nie żałuję.
Opinia dodana przez: Oskar

lek. dent. Michał Cieliński

ul. Gdańska 3
76-200 Słupsk

Szczerze polecam wizytę u dr Cielińskiego.Czuje się pewnie, spokojnie i komfortowo na każdej wizycie. Dr jest kompetentny, profesjonalny, godny zaufania. To bardzo konkretny i uprzejmy człowiek. Odkąd trafiłam do doktora Michała nie wyobrażam sobie zmiany na jakiegokolwiek innego stomatologa podobnie jak mój mąż i syn.
Opinia dodana przez: Ewelina

Joanna Sieczka

Agia Medica
ul.Wyszyńskiego
Zielona Góra

Solidna, kompetentna i przemiła lekarka. Rewelacyjne podejście do dziecka - siemioletni synek ją uwielbia, a pani doktor leczy mu ząbki już od dwóch lat - to zupełnie bezstresowe wizyty. Delikatna, uśmiechnięta, ale wie, co robi. Po wizytach u niej zero problemów z leczonymi zębami.

dr n. med. Grzegorz Herbut

Protetyk, Stomatolog

Specjalistyczny Gabinet Stomatologii Estetycznej Estetic Praxis
Bonerowska 3/14c

Dwa lata temu jeszcze w klinice prywatnej dr Herbut zrobił mi 9 koron na dolnych zębach. Cały czas mam wrażenie jakby to były moje własne. Inny stomatolog, u którego (z racji niższych kosztów) robiłam sobie korony u góry, oglądał ten mój "dół ze wszystkich stron i cmokał z zachwytem. Niestety oszczędności nie popłaciły i górę muszę poprawiać z powodu nieszczelności koron. Juz zamówiłam wizytę u dr Herbuta...wracam do niego w …

lek. dent. Jarosław Paśniczek

Nazimka 3/20
35-302 Rzeszów

Pan Doktor Paśniczek to świetny lekarz. Od kiedy mnie leczy przestałam bać się fotela dentystycznego. Dawno nie spotkałam tak miłego i profesjonalnego lekarza. Miałam problemy z zębem, inni lekarze chcieli go wyrwać. Gdy poszłam do Pana Doktora przyjął mnie od razu. I co najważniejsze, podjął się leczenia i WYLECZYŁ mój ząb. Ogólnie cała klinika Premium-Dent w której przyjmuje doktor zasługuje na ogromny plus. Nie trzeba czekać godzinami w kolejkach, miła …
Opinia dodana przez: Anna Trzaska
Mistrz Świata ,szczerze polecam Panie Sławku dziękuję za nową jedynkę zrobił mi Pan dzień, dawno się tyle nie uśmiechałem.
Opinia dodana przez: Juliusz

lek. dent. Jolanta Koseda

N.Z.O.Z. KOS-DENT Jolanta Koseda
Drogowców 21A
83-400 Kościerzyna

Jest lekarzem godnym polecenia,jestem zadowolona z wizyty,bardzo miłe podeście do pacenta .Dobrze wytłumaczy,można doskonale zrozumieć,zęby dobrze zrobione ,są równe bez zgrubień nie przeszkadzają przy posiłkach,polecam wszystkim,którzy mnie poproszą.
Opinia dodana przez: Elżbieta

lek. dent. Elwira Piotrowicz-Mierzwa

Al. Reymonta Władysława 12 A/lok.11

Pani doktor Ewelina Piotrowicz-Mierzwa to prawdziwa specjalistka z powołania. Bardzo opanowana, empatyczna i autentycznie zainteresowana pacjentem. Od samego początku wizyty buduje atmosferę zaufania – wszystko dokładnie tłumaczy krok po kroku, dzięki czemu czułam się spokojna i bezpieczna. W gabinecie panowała tak kojąca aura, że momentami czułam się, jakbym była u psychologa, a nie u stomatologa! To było naprawdę wyjątkowe doświadczenie. Dziękuję z całego serca za profesjonalizm, delikatność i ludzkie podejście. …

Magdalena Drojewska

SPZOZ
Mogilany ul .Św.Bartłomieja Apostoła 21
Świątniki Górne

U p. dr Drojewskiej leczę się od kilku miesięcy. Wszystkie dotychczasowe wizyty były w 100% profesjonalne. Po kilku latach poszukiwań odpowiedniego stomatologa w końcu mam wrażenie, że znalazłem osobę której mogę zaufać w kontekście leczenia moich ząbków.
Opinia dodana przez: Grzegorz

lek. dent. Alina Bartosik

Obrońców Westerplatte 14
62-700 Turek

Zdecydowanie najlepszy stomatolog w Turku. Plombuje zęby szybko i mozna powiedziec, ze bezbolesnie nawet przy braku znieczulenia. Do tego mila i uprzejma. Goraco polecam.
Opinia dodana przez: Lucyna
{'id': 14758, 'name': 'Gliwice'} Stomatolog
                                       lek. dent. Katarzyna Kochańczyk

lek. dent. Katarzyna Kochańczyk

Gabinet Stomatologiczny Q-Dent Katarzyna Kochańczyk
Sztabu Powstańczego 2
44-100 Gliwice

Moje zęby przed wizytą były w totalnej ruinie. Chciałem rwać, jednak po dokładnym wytłumaczeniu konsekwencji braku zęba, zdecydowałem się na leczenie. Łatwo nie było, ale warto było. Polecam.

lek. dent. Anna Pernak

Nałkowskiej Zofii 8 A

Super dentysta. Byłam u pani dr już kilka razy i jestem zachwycona. Bardzo profesjonalne podejście z dużą empatią. Poleciłam już paru osobom i oni także są bardzo zadowoleni. Naprawdę super specjalista