CENTRUM STOMATOLOGICZNE EURODENTAL
Nowowiejska 37
Chciałbym podzielić się moim doświadczeniem po wizycie u doktor implantolog Agnieszki Sicińskiej. Jestem po konsultacji która przebiegła znakomicie, rzeczowo. Pani doktor wyjaśniła mi jakie mam możliwości odzyskania zębów i szczegółowo opisała zabieg. Otrzymałem także 2 kosztorysy z różnymi możliwościami odbudowy utraconych zębów. Zdecydowałem się na zabieg. Czekam teraz na dzień zabiegu bez obaw. Serdecznie polecam Panią doktor.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "SKIM" Gabinety Stomatologiczne FILIA 3
Podchorążych 10a
Gdynia
Bardzo dobry lekarz .fachowo podchodzi do klienta rozmawia z.nim. omawiają co ewentualnie trzeba będzie zrobić. Ja u Pani.doktor nie boję się niczego. Przemiła kobieta. Miła talerze będę ja polecać z czystym sumieniem
Akademickie Centrum Stomatologiczne
pl. Akademicki 17
Bytom
Trafiłem do Pani dr. Haas losowo w klinice w Bytomiu chciałem sprawdzić ubytki przed wizytą u innego lekarza ( prywatnego ) po wizycie u dr. Haas zrezygnowałem z praktyki prywatnej polecam
Zakład Medyczny "Diagmed Plus" we Włocławku
ulica Okrzei 66
Włocławek
Stomatolog dziecięcy z powołania, córeczka śmiała sie i była zadowolona( Mała ma 3lata). Ja jako mama jestem zachwycona podejściem Pani Dr. do dziecka. Szybko i z usmiechem na twarzy wyleczyła mojej córeczce dwie czwórki.
Indywidualna specjalistyczna praktyka lekarska
Osiedle Leśne 67
Kęty
Bolal mnie bardzo zab.Dzwonilam do wielu gabinetow.Nikt nie chciał mnie przyjac.Pani Doktor nie odmówiła pomogła i zrobila to profesjonalnie i z wielką empatia do pacjenta.Przestalem sie bac chodzić do stomatologa.Polecam.Wdzieczny pacjent
NZOZ Art-Dentica Sebastian Malik
ulica Cicha 15/5
Pruszcz Gdański
Bardzo rzeczowa i delikatna. Dzięki pani doktor wizyty nie należące do przyjemności są bezstresowe.
Gabinet Stomatologiczny Wilkdent
Moniuszki 24
Bytom
Pani doktor może i uprzejma ale w mojej opinii niekompetentna. Wszystkie zęby leczone w wilkdencie w niedługim czasie do poprawy, jeden do ekstrakcji, niedbałe leczenie kanałowe.Pani doktor nie przyjęła odpowiedzialności za źle wykonaną usługę. Wiecznie w pośpiechu i niedbale...Zdecydowanie nie polecam.
Uniwersytecka Klinika Stomatologiczna
Montelupich 4
Opinia będąca podsumowaniem długiego leczenia i wielokrotnych wizyt, na które do Pani profesor zgłaszałem się z bólem i trzaskami w obrębie stawu skroniowo-żuchwowego. Już na starcie dostałem całą stronę A4 standardowych dla terapii Pani profesor zaleceń do wykonywania. Zawierały m.in. stosowanie leków uspokajających, czy ćwiczenia, według których co godzinę miałem otwierać maksymalnie usta u trzymać otwarte przez 1 minutę. Parę tygodni praktykowałem te zalecenia bardzo pilnie, mając szczerą nadzieję, że …
Gabinet Stomatologiczny
ul. Zamkowa 7/5A
Zielona Góra
Doktor Kozakiewicz to profesjonalista w tym co robi. Zawsze uśmiechnięty, z wyśmienitym podejściem do pacjenta. Mimo ogromnego strachu z mojej strony przed usunięciem ósemki, doktor uspokoił oraz opowiedział jak bedzie wyglądać i przebiegać cały zabieg. Zero bólu podczas zabiegu a łączny czas zabiegu to 10 min łącznie z podaniem znieczulania i odczekaniem aż zacznie działać. Bez stresu wrócę usunąć 2 ósemkę. Doktor godny polecenia!!!!